Rabbi Yessir duası okunuşu

Rabbi Yessir duası okunuşu
Rabbi Yessir "Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" şeklinde okunan kısa bir duadır. Bu dua herhangi bir işe başlamadan önce okunur. İşleri kolaylaştırması ve daha hayırlı şeylere vesile olması için okunur.

Rabbi Yessir ezberlemesi kısa ve kolay bir duadır. Bir işe başlamadan önce işleri kolaylaştırması için okunur. Rabbi Yessir Türkçe “Rabbim kolaylaştır” anlamına gelmektedir. Rabbi Yessir "Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" şeklinde okunur.

Rabbi Yessir Okunuşu

  • Bismillahirrahmanirrahim
  • Rabbi Yessir ve la tüasir
  • Sehlil Aleyna bi fadlike ye müyessir
  • Rabbi zidne ilmen ve fehmen nafian
  • Ve temmim bil hayri

Rabbi Yessir Türkçe Meali

Allah'ım senin sonsuz merhametin ve yardımın olmadan ben bu işi yapamam. Allah'ım bütün hayırlı işlerimi zorlaştırma, kolaylaştır, ilmimi artırarak yaptığım işleri bana ve çevreme faydalı kıl, ve işlerimi en hayırlı şekilde sonuçlandır.

Rabbi Yessir Türkçe Anlamı

Rabbi Yessir kısa bir duadır. Bu yüzden okuması ve ezberlemesi kolaydır.

  • "Rabbi yessir"; Rabbim kolaylaştır
  • "Vela tuassir"; Zorlaştırma
  • "Rabbi temmim bil hayr"; Rabbim hayırla sonuçlandır.

anlamlarına gelmektedir.

Rabbi Yessir Fazileti

Rabbi Yessir, bir işe başlamadan önce okunur. Okunduğu zaman kişinin üzerine binen yük azalacak ve işlerinizde hayırlara vesile olacaktır. Bazen insanlar bir işin altından kalkamayacağını düşünür ve umutsuzluğa kapılır. Bu gibi durumlar Rabbi Yessir duası okumak kişiyi manevi açıdan huzura erdirecektir. Okurken niyet edilen şey Allah’ın izni gerçekleşir. Okuyan kişilerin her türlü maddi ve manevi sıkıntıdan ve vesveseden kurtulmasını teminle huzura kavuşmalarını sağlar. Aile içindeki sıkıntılar olan kişilerin huzurlu bir aile ortamına kavuşması umut edilir.

5
6
20
6
1
4
6
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.