Ramazan Bayramı tatili kaç gün

Ramazan Bayramı tatili kaç gün
Ramazan Bayramı tatili kaç gün, Ramazan Bayram tatili ne zaman başlayacak, Ramazan ayının anlam ve önemi? Onbir ayın sultanı Ramazan ayı 2017 yılında hangi gün başlıyor?
Ramazan Bayramı tatili kaç gün, Ramazan Bayram tatili ne zaman başlayacak, Oruç hangi gün sona erecek, Ramazan Bayramı ne zaman başlayacak, Onbir ayın sultanı Ramazan ayı 2017 yılında hangi gün başlıyor?  Ramazan ne zaman, Onbir ayın sultanı Ramazan ayı 2017 yılında hangi güne denk gelmektedir? 2017 Ramazan orucu ne zaman başlayacak? Detaylar....

2017 Ramazan Bayramı ne zaman başlayacak?

24 Haziran 2017 Cumartesi Arefe günü
25 Haziran 2017 Pazar Ramazan Bayramı  / 1.Gün
26 Haziran 2017 Pazartesi Ramazan Bayramı / 2.GÜN
27 Haziran 2017 Salı Ramazan Bayramı  / 3.Gün

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI’NDA TATİL 9 GÜN

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin beklenen açıklamayı Twitter hesabından yaptı. Neredeyse her sene klasikleşen bayram tatilinin uzatılması bu senede 9 güne çıkarıldı. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Tekin, “Değerli arkadaşlar, Sn. Bakanımızın onayıyla seminer döneminin bayram sonrası üç günü idari izin uygulayacağız inşallah. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Hükümetten, bayram tatili uzamasına dair soruya cevap

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bayram tatili uzamayacağını belirtti.
Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Batman'da bir gazetecinin sorusu üzerine bayram tatilinin uzamayacağını belirtti.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.