Dostoyevski'nin Suç ve Ceza eserinin başkarekteri Raskolnikov iki cinayetini hangi aleti kullanarak işlemiştir

Dostoyevski'nin Suç ve Ceza eserinin başkarekteri Raskolnikov iki cinayetini hangi aleti kullanarak işlemiştir
Dostoyevski'nin Suç ve Ceza eserinin başkarekteri Raskalnikov iki cinayetini hangi aleti kullanarak işlemiştir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Dostoyevski'nin Suç ve Ceza eserinin başkarekteri Raskolnikov iki cinayetini hangi aleti kullanarak işlemiştir  

A- Bıçak
B- Balta
C- Sopa
D- Çekiç

Doğru Cevap: Balta

Dostoyevski'nin ünlü romanı Suç ve Ceza'da Raskolnikov'u sorgulayan zeki dedektif Petroviç yine iş başında! St. Petersburg 1866… Petrovski Parkı'nın ücra bir köşesinde bulunan iki donmuş ceset… Cesetlerden, bir cüceye ait olan ilki dikkatli bir şekilde bir bavula yerleştirilmiştir. Cücenin kafatası derin bir yarayla ikiye ayrılmıştır. Beline kanlı bir balta sıkıştırılmış ikinci ceset iri yarı bir köylüye aittir ve bavulun yanındaki ağaçta asılıdır. Cinayetleri aydınlatmak için Porfiri'nin yine bütün yeteneklerini konuşturması gerekmektedir. Porfiri'nin araştırması sürerken, siz de onunla birlikte soyluların dünyasından köhne mahallelere, genelevlerden salaş meyhanelere uzanan bir yolculuğa çıkacaksınız.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.