Real Market Çalışma Saatleri

Real Market Çalışma Saatleri
Hipermarket ve süpermarket mesai saatleri rehberinden Real çalışma saatleri ve Real marketleri açılış – kapanış saatleri ile ilgili bilgileri aşağıdan edinebilirsiniz. Real Market hafta sonu ve bayram günleri çalışıyor mu?

Marketlerin yaz dönemi çalışma saatleri ve kış dönemi çalışma saatleri farklılık gösterebilmektedir.

REAL MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ – KAÇA KADAR AÇIK

Saat kaçta açılıyor? 10:00
Saat kaçta kapanıyor? 22:00
Hangi günlerde? Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar.
Haftasonları açık mı? Cumartesi ve pazar günleri açık. Ayrıca bayram ve resmi tatillerde de açık.

Real Market bayram günleri açık mı?

Real Marketleri resmi ve dini bayram günlerinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Real Market hakkında kısaca bilgi: 

Real Hipermarketler Zinciri 1998 yılından beri Türkiye'de hizmet veriyor. 

Müşteri ilişkileri servisinden, nakit para otamatlarına , bedensel engelliler ve sağlık sorunu olanlar için tekerlekli sandalyeden çocuk bakım odalarına, hayatı kolaylaştıracak her ayrıntıyı önceden düşünerek hizmete dönüştürür. Sunulan hizmetler yalnızca alışverişi değil, hayatı da kolay ve keyifli hale getiriyor. Düzenlediği sosyal kampanyalar ve spor aktiviteleriyle özellikle gençlerin daha eğitimli, sağlıklı ve sosyal bireyler olarak topluma kazandırılmasına destek veriyor. 

Gıda ürünlerimizin seçim ve tedariğinde gıda güvenliği çok dikkat ettiğimiz bir önceliktir. 

Gıda güvenliğinde "sıfır hatayı" amaçlayan TSE onaylı HACCP Sertifikası, Türkiye'deki hipermarketler arasında ilk real,- de bulunmaktadır. 

Ulaşım kolaylığı, geniş otoparkları, müşteri ilişkileri bölümünün yanı sıra, iç ve dış mekan yönlendirmeleri, modern iç tasarımı ve sıcak atmosferiyle müşterilerini en iyi şekilde ağırlamaktadır. 

Kaliteli ürünleri çok hesaplı fiyatlarla satışa sunma stratejisi, güler yüzlü ve hızlı servisi, ortalama 9.600 metrekare lik alışveriş alanı, ürünlere kolaylıkla ulaşılmasını sağlayan hipermarket içi düzenlemeleri ve ekstra hizmetleri ile real,- tüketicilere rahat ve ekonomik bir alışveriş imkanı sunuyor. Yıl içinde gerçekleştirilen çeşitli indirim ve promosyon kampanyalarıyla tüketicilere sürekli avantaj sağlayan real,- kendi markası TİP ürünleriyle de alışverişleri çok daha ekonomik hale getiriyor. 

Türkiye'deki merkez ofisini 1997 yılında İstanbul'da kuran real,- İstanbul (Kartal, Beylikdüzü, Fulya, Bayrampaşa), Ankara (Bilkent), Kocaeli (Gebze,İzmit), Adana ve Konya illerinde toplam 10 mağazası ile "Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti" ilkesiyle hizmet veriyor.

Hipermarket Genel Müdürlük
Adres: Meydan Alışveriş Merkezi Fatih Sultan Mehmet Mah Balkan Cad. No.64 PK:34771 Ümraniye / İstanbul 
Telefon: (216) 655 90 00
Fax: (216) 655 95 60 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.