René Descartes’a göre ortak duyu (sağduyu) bütün insanlarda eşit olarak paylaştırılmıştır, bu görüş size göre doğru mudur

René Descartes’a göre ortak duyu (sağduyu) bütün insanlarda eşit olarak paylaştırılmıştır, bu görüş size göre doğru mudur
René Descartes’a göre ortak duyu (sağduyu) bütün insanlarda eşit olarak paylaştırılmıştır, bu görüş size göre doğru mudur konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : René Descartes’a göre ortak duyu (sağduyu) bütün insanlarda eşit olarak paylaştırılmıştır. Bu görüş size göre doğru mudur?

Ödev cevabı kısaca : René Descartes'a göre, ortak duyu (sağduyu) tüm insanlar arasında eşit olarak paylaşılmıştır. Ancak, bu görüş günümüzde kişisel, kültürel ve deneyimsel farklılıkların etkisi altında tartışmalıdır. Modern bakış açıları, duyuların ve algıların bireyden bireye değişebileceği ve kültürel etkenlerden etkilenebileceği yönündedir. Bu nedenle, Descartes'ın ortak duyu görüşü bazı eleştirilere maruz kalmıştır.

0
0
0
1
1
1
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.