Russell Crowe, 2-3 sene boyunca kim tarafından sürekli aranıp Bay Duvar orada mı? Bayan Duvar orada mı

Russell Crowe, 2-3 sene boyunca kim tarafından sürekli aranıp Bay Duvar orada mı? Bayan Duvar orada mı
Russell Crowe, 2-3 sene boyunca kim tarafından sürekli aranıp Bay Duvar orada mı? Bayan Duvar orada mı? Orada hiç duvar yok mu? Öyleyse çatıyı ne tutuyor? gibi kötü şakalara maruz kaldığını söylemiştir sorusunun cevabını vereceğiz.

12 Aralık 2021 Pazar 969. Kim Milyoner Olmak İster Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla izleyicisiyle buluştu. Milyonluk sorunun açılması için umutlu bekleyiş bu hafta da devam ediyor. Bu akşam dikkati çeken bir Milyoner sorusu da,

Soru : Russell Crowe, 2-3 sene boyunca kim tarafından sürekli aranıp Bay Duvar orada mı? Bayan Duvar orada mı? Orada hiç duvar yok mu? Öyleyse çatıyı ne tutuyor? gibi kötü şakalara maruz kaldığını söylemiştir

A- Joaquin Phoenix
B- Micheal Jackson
C- Jim Carrey
D- Cem Yılmaz

Doğru Cevap: Micheal Jackson

(29 Mart), Guardian , Russell Crowe ile aktörün ilk yönetmenlik denemesi The Water Diviner'ı tanıtırken tuhaf bir Michael Jackson anekdotunu anlattığı bir röportaj yaptı .

Crowe, "iki ya da üç lanet yıl boyunca", Jackson'ın onu oldukça korkunç şakalarla arayacağını söylüyor. “Onunla hiç tanışmadım, elini hiç sıkmadım ama altındaki otellerde kaldığım ismi öğrendi, bu yüzden nerede olduğumun bir önemi yoktu, arayabilirdi bu tür şeyler yapardı, tıpkı senin zamanında yaptığın gibi. 10, biliyorsun."

Şaka?

"'Bay Duvar orada mı? Bayan Duvar orada mı? Orada Duvarlar var mı? O zaman çatıyı ayakta tutan ne? ha ha.' Bunu yaparak büyümen gerekiyor, değil mi?”

Michael'ın kelime oyunu, hayatının bu noktasında en keskin oyunu değildi, ama iyi niyetli gibi görünüyor.

8
8
2
0
4
9
10
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum