Rüyada abdesthane görmek

Rüyada abdesthane görmek
Rüyada Abdesthane görmek ile alakalı tabirler, Rüyada Abdesthane görmek ne anlama gelir, Abdesthane nasıl tabir edilir? Diyanet rüya tabirlerine göre ve Abdesthane dini rüya tabirlerinde Abdesthane anlamı tabiri nedir?

Nablusi Rüya Tabirleri : Rüyada görülen abdesthane, hazineye ve içerisine mal konulan eve delâlet eder.
Bundan dolayı rüyada abdesthaneyi süpürdüğünü gören kimse, fakir olur. Eğer abdesthanenin taşıp aktığmı ve onun bazı eşya ve kumaşlarını zayi ettiğini görse, üzüntü, keder ve sıkıntıya delâlet eder. Ayak yoluna düştüğünü ve ondan çıkmadığını gören kimse, hapsedilir. Rüyada abdesthaneye süt döktüğünü veya süt yahut bal işediğini gören kimse, arka taraftan cinsî münasebette bulunur. Abdesthane zevceye de delâlet eder. Çünkü koca abdesthanede yalmz kaldığı gibi hanımıyla da yalmz kalır. Abdesthane evi süpüren hizmetçiye de delâlet eder.

MollaCami Tabiri : Rüyada görülen abdesthane, eve işaret ettiği gibi hazineye de işaret eder. Bundan dolayı rüyada abdesthaneyi süpürdüğünü gören kimse, fakir olur. Eğer abdesthanenin taşıp aktığını ve onun bazı eşya ve kumaşlarını zayi ettiğini görse, üzüntü, keder ve sıkıntıya düşer.

Rüyada Abdesthane görmek, define, mal, mülk ve varliga delalet eder.

Rüyasinda abdesthane temizledigini gören kimse fakirleşir. Abdest hanede pislikle kirlendigini gören sıkıntıya düser.

Abdesthaneye su dökmek, taslarini yikamak, hasta ise sifa bulacagina; abdest hanenin kapisini kitledigini görmek, evinden bir kimsenin ayrilacagina isarettir.

Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen abdesthane, eve isaret ettigi gibi hazineye de isaret eder Bundan dolayi rüyada abdesthaneyi süpürdügünü gören kimse, fakir olur.

Eger abdesthanenin tasip aktigini ve onun bazi esya ve kumaslarini zayi ettigini görse, üzüntü, keder ve sikintiya düser.

Abdesthane zevceye de delalet eder. Çünkü koca abdesthanede yalniz kaldigi gibi hanimiyla da yalniz kalir.Abdesthane evi süpüren hizmetçiye da delalet eder.

Rüyada abdesthane ehemmiyeti yüksek bir işe girişeceğiniz anlamına gelir.

Rüyada Aptestini yapmak: Sıkıntı ve dertlerinizden kurtulacağınız anlamına gelir.

Rüyada abdestini Yapamamak: Giriştiğiniz işte muvaffak olamayacağınıza ve sıkıntıya düşeceğinize işarettir.

Rüyada Aptesthaneden çıkmak: Ehemmiyeti yüksek bir işi terkedeceğiniz anlamına gelir.

Rüyada Abdesthanenin görülmesi, hazineye ve içerisine mal konulan eve ve zenginliğe de işaret eder.
Rüyada küçük abdest yaptığını görmek, keder ve üzüntülerin gideceğine alâmettir ve bu kimse nisaba mâlik ise malının zekâtını vermek kendisine nasip olur.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.