Rüyada abraş, alaca görmek

Rüyada abraş, alaca görmek
Rüyada abraş, alaca görmek ile alakalı tabirler, Rüyada Abraş, Alaca görmek ne anlama gelir, abraş, alaca nasıl tabir edilir? Diyanet rüya tabirlerine göre ve abraş, alaca dini rüya tabirlerinde abraş, alaca anlamı tabiri nedir?

Tiflisi Tabirleri : » İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada abraşlığın dört tabiri vardır:

1-Mal
2-Miras
3-Menfaat
4- Zor işlerle yüz yüze olmak.

» Allame Meclisî: Kendi bedeninizde veya bir başkasının bedeninde abraşlık görmek; haram mala işarettir.

» İbn-i Sîrîn: Abraş, mal ve zenginliktir.

Vücudunuzda alacalar olduğunu görmek; gördüğünüz alacalar kadar mal ve nimet elde edeceğinize ve bazı tabircilere göre de mirasa işarettir.

» Cabir Mağribî: Abraş/ alacalı bir kişiyle arkadaş olduğunuzu görmek; eğer o kimse iyi ve iffetli biriyse, ahirete yönelik menfaat elde edeceğinize, fesat ehli ya da cimri biriyse, elinize haram yoldan bir menfaat geçeceğine işarettir.

Abraş, açık renkte lekeleri olan ve alaca benekleri olan bir bitkidir.

Rüyada abraş görmek, kişinin hoşuna gitmeyecek bir takım olayla karşılaşacağına delalet eder.

Rüya esnasında, kişinin kendi yüzünün Abraş olduğunu, yani alaca hastalığına yakalandığını görmesi, eşiyle bazı ciddi sorunlar yaşayacağını gösterir.

Kişinin dost veya ailesinden birinin Abraş olduğunu görmesi ise, hasta olan kişi ile dostluğunun bozulacağına işarettir.

Genel anlamda rüyada abraş görmenin dört tabiri vardır;

1- Maddi anlamda rahatlama,

2- Aile üyelerinde miras kalması,

3- Kişinin menfaatine olacak bazı olayların gerçekleşmesi,

4- Zor ve çetrefilli işlerle yüz yüze kalmak.

Rüya esnasında kişinin cildinde tek bir leke yahut birden fazla leke oluştuğunu görmesi; istenmeyen ve hile ile kazanılmış maddi kazanca, sevmediği ve istemediği bir işin meydana gelmesine,

Tam tersine, bu hastalıktan kurtulduğunu görmek ise, iyilik ve hayra delalet eder.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
2
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.