Rüyada afet görmek

Rüyada afet görmek
Rüyada afet görmek ile alakalı tabirler, rüyada afet görmek ne anlama gelir, afet nasıl tabir edilir, Diyanet rüya tabirlerine göre ve Afet dini rüya tabirlerinde afet anlamı tabiri nedir?

Diyanet Ruya : Bir kimsenin rüyasında bulunduğu yerin sel, heyelan, salgın hastalık, yangın ve benzeri bir afete maruz kaldığını görmesi; o kimsenin dini vazifelerini yerine getirmediği için büyük bir günaha girdiğine veya iş hayatında yapacağı hatalar yüzünden maddî zararlara uğrayacağına işarettir.

İhya Rüya Tabirleri : Bir yerin afete maruz kalması, orada meydana gelecek sıkıntılara, işlerin bir süre akim kalmasına delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Sel.)

MollaCami Tabiri : Rüyada bulunduğu şehrin herhangi btr afete maruz kalacağını gören kimsenin, dini vazifesini hasseten namazını ihmal ederek günah işleyeceğine işaret eder. Bu rüyayı gören insan tevbe etmeli ve dini vazifesini derhal yerine getirmelidir.

Rüyada Afet Görmek
Rüyada afet görmek veya rüyada bulunduğunuz yerin sel, yangın ve zelzele gibi bir afete uğradığını görmek; İş hayatında ya da sosyal hizmetlerinde çok büyük bir hata işlediğine, bu hatasını tamir etmezse büyük bir felakete maruz kalacağına bu yüzden çok dikkatli olması gerektiğine yorumlanır.

Rüyada Doğal Afet Görmek
Rüyada doğal afet görmek veya Rüyada sel, salgın hastalık, yangın gibi bir felaketi görmek, dinî ödevlerinizi yerine getirmediğiniz için büyük bir günâha girdiğinize işarettir.

Rüyada Büyük Felaketler Görmek
Rüyada büyük afetler sel, deprem, çığ veya rüyada bir yerin afete maruz kalması, orada meydana gelecek sıkıntılara ve işlerdeki bozukluğa delalet eder. Rüyasında bir yere afet geldiğini gören kimsenin dini yaşamada gevşek ve ihmalkar davrandığına dair bir uyarı vardır.

Rüyada Deprem Görmek
Rüyada deprem olduğunu görmek yolculuğa, gelecek bir musibete, can sıkıcı haberlere, boş sözlere, bazen de sırların ortaya çıkmasına işarettir. Bazen de rüyada görülen zelzele, korkuya işarettir. Bir kimse rüyasında yerin sarsıldığını görse, o kimsenin iş ve geçiminde meydana gelecek canlılığa işaret eder. Rüyada görülen zelzele feryad etmeye, karmakarışık sözlere, can sıkıcı haberlere ve sırların meydana çıkmasına işaret eder. Rüyada zelzele olduğunu ve her tarafın yıkıldığını görmek, devlet büyüğünden gelecek bir felakete delâlet eder. Zelzele görmek, bazı yorumculara göre yolculukla da yorumlanır. Bir dağın zelzele ile yer değiştirdiğini görmek, bulunduğu yere bazı İlâhi felâketlerin geleceğine işarettir. Zelzele ile evinin yıkıldığını ve içinde ev halkından sadece kendisinin kurtulduğunu görmek, ecelinin yaklaştığına delâlet eder.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.