Rüyada Ahzab Sûresi görmek ne anlama gelir

Rüyada Ahzab Sûresi görmek ne anlama gelir
Rüyada Ahzab Sûresi görmek ile alakali tabirler, Rüyada Ahzab Sûresi görmek ne anlama gelir, Ahzab Sûresi nasil tabir edilir? Diyanet rüya tabirlerine göre ve Ahzab Sûresi dini rüya tabirlerinde Ahzab Sûresi anlami tabiri

Ahzab suresini rüyasinda okuyan veya dinleyen kimse, dost ve akrabalarina haset edici olur. Rüyasinda enbiyadan birini görür, bilmediği bir yerden yardım alır. Ümit etmediği bir haberle karsılaşır. Bir başka rivayete görede: Rüyada bu sureyi veya ondan bir ayeti okuduğunu görmek, takva sahibi olmaya, kabir azabından kurtulmaya, batıldan uzak durmaya ve salihleri sevmeye işarettir.

Seyyid Süleyman : Hz. Ebubekir (R.A.) Efendimizin görüşüne göre, Ahzab Suresini rüyasında kısmen veya tamamen okuyan yahut okunduğunu gören; ailesine ve akrabasına haset eder. Kıskanır.
Ibn-i Sirin şöyle diyor: Emanet sahibi olur. Kaybedilen bir şeyi bulur ve yerine teslim eder.
Kirmani buyuruyor ki: Rüyasında Peygamberlerden birini görür. Bilmediği bir yerden yardım görüp, zafer kazanır. Ümit etmediği hayırlara nail olur.
Cafer-i Sadık diyor ki: Allah-ü Teala Hazretlerine tabi olur.
Ibn-i Fuzale, bu rüyayı şöyle yorumluyor: Hakkı söyler ve batıldan çekinir. Salihleri sever. Kabir azabından muhafaza olur.
Abdulgani'en Nablusi demiştir ki: Bilmediği yerden yardım görür. Korunur.

MollaCami Tabiri : Rüyada bu süreyi veya ondan bir ayeti okuduğunu görmek,takva sahibi olmaya, kabir azabından kurtulmaya, batıldan uzak durmaya ve salihleri sevmeye işarettir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.