Rüyada Allah (c.c.) görmek ne anlama gelir? Nasıl yorumlanır

Rüyada Allah (c.c.) görmek ne anlama gelir? Nasıl yorumlanır
Rüyada Allah (c.c.) görmek ile alakali tabirler, Rüyada Allah (c.c.) görmek ne anlama gelir, Allah (c.c.) nasil tabir edilir? Diyanet rüya tabirlerine göre ve Allah (c.c.) dini rüya tabirlerinde Allah (c.c.) anlami tabiri

İhya Rüya Tabirleri : Allahü Teala'yı keyfiyetsiz, benzersiz olarak görmek her yönüyle hayırdır. Kişinin O'nun huzurunda ayakta olduğunu görmesi rahmet ve esenliğe, O'nun kişiye perde arkasından hitap etmesi dinde kuvvete, devamlı mal ve hizmete, izzet ve şerefe, O'nun keyfiiyetsiz olarak kuluna söylediği her şey ayniyle vaki olur. Allahü Teala'yı şeriat ölçüleri dışında bir şeye benzer ya da ihtiyaç duyar halde görmek batıl ve iyi olmayan bir rüyadır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.