Rüyada geç kalmak

Rüyada geç kalmak
Rüyada geç kalmak, rüya sahibinin toplumdaki yerini ve önemini kaybedeceği anlamına gelir. Kişi, yanlış, hatalı ve ayıp işler yaparak insanların gözündeki saygınlığını ve kendisine duyulan sevgiyi yitirecek diye tabir edilir.

Bu durum rüyayı gören kişinin çok üzülmesine, yıpranmasına, duygusal ve manevi yönden çökmesine neden olup, kendisini büyük bir bunalıma sürükleyecek demektir. Rüyada geç kalmak, bazen de kendisine güvenilmeyecek bir kişinin varlığı ile açıklanır.

Rüyada İşe Geç Kalmak

Rüyada işe geç kalmak, rüya sahibinin hem çevresini, hem işini hem de kazancını kaybetmesine neden olacak kötü bir söz söylemesi ya da işine hile, fesat ve haram karıştırması anlamına gelir. Rüya sahibinin kendisine inanan ve yaptığı işlerin arkasında duran kişileri hayal kırıklığına uğratacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Gecikmek

Rüyada gecikmek, kişinin başarısızlıklarına, kusurlarına, fevri davranışına, konuştukları ile yaptıklarının birbirini tutmaması nedeniyle güven kaybedeceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin sorumsuz hareket etmesi ya da konuşması nedeniyle sahip olduğu iyi şeyleri kaybedeceği ile tabir edilir.

Rüyada Sınava Geç Kalmak

Rüyasında sınava geç kaldığını gören kişi, bir işinin olmayışı nedeniyle ilk önce üzülüp gözyaşı dökeceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine ama zaman geçtikçe de bu işin kendisi için aslında ne kadar uğursuz olduğunu görüp, olmadığı için Allah’a şükredeceğine delalet eder.

Rüyada Okula Geç Kalmak

Rüyasında okula geç kaldığını gören kişi, ayağına kadar gelecek, çok hayırlı ve temiz bir kısmeti hiç düşünmeden elinin tersiyle itecek demektir. Bu hayırlı kısmet iş hayatıyla ilgili de olabilir, özel hayatla ilgili de olabilir diye yorumlanır.

Rüyada Nikâha Geç Kalmak

Rüyasında nikâha geç kaldığını gören kişi, verdiği sözü yerine getirmeyerek, bazı kişilerin üzülüp, mutsuz olmasına neden olacak demektir.

Rüyada İşe Geç Kalmak

Çalışma hayatında yaşanan sorunlardan sonra her şeyin yoluna gireceğine yorumlanır. Sizin bir hatanız varsa bu hata telafi olur. İş arkadaşlarınız ve üsleriniz ile aranızdaki problemler bitebilir ve artık iş yerinde huzur artar.

Rüyada Otobüse Geç Kalmak

Duyulan bazı sözlerden sonra kalbinizin kırılmasına ve birini gidip gelmeyi kesmeye yorumlanır. Bu kişi ile aranızdaki dostluk bitebilir. Aslında size karşı iki yüzlü davranıyor olabilir. Arkanızdan konuştukları kulağınıza gelebilir.

Rüyada Yolculuğa Geç Kalmak

Yolculuk planlarının suya düşmesi anlamına gelir. Bir yere gitmek isteyenler için bu seyahat ertelenebilir. Bir süredir kavuşmak ve özlem gidermek istediğiniz birileri varsa, çıkan engeller sebebi ile biraz daha sabır etmeniz gerekebilir.

Rüyada Kursa Geç Kalmak

Eğitim hayatına dair farklılıklar yaşamak olarak yorumlanır. Kariyer hedeflerinizde değişim olabilir. Planlarınız farklı olabilir. Özellikle de gelecek hayallerinizde sizi etkileyen birileri olabilir ve daha güzel seçimler yapılabilir.

Rüyada Okula Geç Kalmak

Yoğun bir döneme girmek ve çok fazla çalışıp çabalamak anlamına gelir. Şu günlerde işleriniz birikebilir ve strese girebilirsiniz. Sınavlarınız da üst üste gelebilir, neye çalışacağınızı şaşırabilirsiniz. Rüyada derse geç kalmak, çalışmayıp pişman olmak demektir.

Kaynak:Eğitim Sistem

124
125
127
123
123
122
125
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.