Sabancı Üniversitesi Executive MBA

Sabancı Üniversitesi Executive MBA
Sabancı Executive MBA Programı orta seviye yöneticileri küresel rekabete hazır üst düzey yöneticiler olmaya hazırlamak üzere tasarlanmış bir programdır.

Executive MBA

Sizin için doğru program olup olmadığına karar vermeniz için programımızı dikkatle incelemenizi öneriyorum.

Çok çalışma ve emek gerektiren bir programımız var.  Bu emeği sadece derslere katılıp bireysel olarak çalışmak için değil, aynı zamanda takım olarak öğrenme süreciyle birbirinize destek olmaya, deneyimleriniz paylaşarak birlikte öğrenmeye harcayacaksınız.  Öğretim programımızın ve takvimimizin tasarım özellikleri inandığımız değerlerden hareketle belirlenmiştir. Bu değerler akademik mükemmeliyet, iş ahlakı, takım çalışması ve uygulamaya yakınlıktır.

Bu web sitesi Sabancı Executive MBA Programı ile ilgili oldukça faydalı bilgiler verse de, sizi kampüsümüzü ziyaret etmeye, tanıtım toplantılarımıza katılmaya ve programımızın katılımcı, öğretim üyesi ve çalışanları ile tanışmaya davet ediyorum. Eminim ki, programımız için sahip olduğumuz heyecanı görünce, siz de bu programın bir parçası olmak ve kariyeriniz için doğru yatırımı yapmak isteyeceksiniz.

Nakiye Boyacıgiller
Executive MBA Programı Direktörü

Detaylı bilgi için tuklayınız Sabancı Üniversitesi Executive MBA

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.