Sabri Sarıoğlu'nun 55 numaralı formasında adı nasıl yazılmıştır

Sabri Sarıoğlu'nun 55 numaralı formasında adı nasıl yazılmıştır
2004'te Villarreal-Galatasaray arasındaki UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında forma giyen Sabri Sarıoğlu'nun 55 numaralı formasında adı nasıl yazılmıştır sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : 2004'te Villarreal-Galatasaray arasındaki UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında forma giyen Sabri Sarıoğlu'nun 55 numaralı formasında adı nasıl yazılmıştır 

A- Sarbi
B- Sarpi
C- Basri
D- Sapri

Doğru Cevap: Sarbi

Yıl 2004.. Mart'ın 3'ü.. Yer İspanya, El Madrigal Stadı... Galatasaray büyük umutlarla gittiği İspanya'da Villarreal'e 3-0 kaybediyor... Ancak bu hezimetten çok o tarihlerde genç bir yetenek olarak yeni yeni forma giymeye başlayan Sabri Sarıoğlu'nun forması dikkatli gözlerden kaçmadı... 55 numaralı forması ile sahaya çıkan genç oyuncunun adı ise biraz garipti... Sadece 4 yıl önce Avrupa'da şampiyonluğa uzanan Galatasaray bir futbolcusunun adını formasına yazmıştı... Sabri formada "Sarbi" olurken, 4 Mart 2004 tarihli Milliyet Gazetesi Erol Demirkol'un fotoğrafını yarım sayfaya yaymış ve üstüne şu başlığı atmıştı:

"Bir zamanlar tarih yazardı... Şimdi adını bile yazamıyor"
İşte o gün bu talihsizliği yaşayan genç Sabri bugün ilk 11'in değişmez ismi oldu. Ancak forma şanssızlığı yakasını bir türlü bırakmadı... Dün akşam oynanan Trabzonspor maçında Sabri'nin formasında yine bir gariplik vardı... Daha doğrusu Sabri'nin forması arkadaşlarına göre daha farklıydı... Sabri dışında tüm oyuncuların göğsünde sağda Galatasaray logosu, solda ise ay-yıldız vardı... Ancak Sabri'nin hem sağ, hem de sol göğsünde ay-yıldız bulunuyordu... 

Kaynak:Eğitim Sistem

102
66
18
3
5
40
140
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.