Sadaka taşlarına para bırakan ve buradan para alan kişilerin duyguları

Sadaka taşlarına para bırakan ve buradan para alan kişilerin duyguları
Sadaka taşlarına para bırakan ve buradan para alan kişilerin duyguları hakkında neler söyleyebilirsiniz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Sadaka taşlarına para bırakan kişiler başkalarının bir ihtiyacını onları utandırmadan hatta o kişileri görmeden karşılamaya çalışmaktadır. Amacı sadece Allah rızasını kazanmak olan bu kişiler vakıf kültürünün de temsilcisi sayılır. Sadaka taşından para alan kişiler ise ihtiyaçları olduğu miktarda gururu incinmeden, utanmadan rahatlıkla bu parayı alarak ihtiyacını karşılamaktadır.

Sadaka taşlarına para bırakan kişi bence iyi bir insandır. Dinimizin emrettiği üzere bir elin verdiğini diğer el görmesin anlayışına uygun hareket etmektedir. Sadaka alan işi ise rencide olmadan ihtiyaçlarını zaruri derecede karşılayan ve kimseye görünmeden duyulmadan ihtiyacını karşıladığı için mutlu olan kişilerdir.

Sadaka taşlarına para bırakan insan başkalarını mutlu ettiği için kendi de mutlu olmuştur. Parayı alan insan da sıkıntılarını gidermek için para bulduğu için çok mutlu olmuştur.

1702
1320
1062
78
376
180
1473
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.