Sağlık konusunda genel ağ ve televizyonda yer alan haberlerin güvenilirliği hakkında ne düşünüyorsunuz

Sağlık konusunda genel ağ ve televizyonda yer alan haberlerin güvenilirliği hakkında ne düşünüyorsunuz
Sağlık konusunda genel ağ ve televizyonda yer alan haberlerin güvenilirliği hakkında ne düşünüyorsunuz, bu bilgilerin güvenilirliğini sorgulamak için nasıl bir yol izlersiniz konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Sağlık konusunda genel ağ ve televizyonda yer alan haberlerin güvenilirliği hakkında ne düşünüyorsunuz, bu bilgilerin güvenilirliğini sorgulamak için nasıl bir yol izlersiniz

Ödev cevabı kısaca : Genel ağ ve televizyondaki sağlık haberlerinin güvenilirliği konusunda dikkatli olmak önemlidir. Haberlerin kaynağını, bilimsel referansları ve uzman görüşlerini kontrol etmek gereklidir. (www.egitimsistem.com) Sağlıkla ilgili bilgileri doğrulamak için güvenilir sağlık kuruluşlarının web siteleri veya akademik kaynaklar gibi güvenilir kaynakları kullanabilirim. Ayrıca, farklı kaynaklardan bilgi toplayarak ve sağlık profesyonellerinden görüş alarak bilgi doğrulaması yapabilirim.

3
0
1
1
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.