Sağlık liselerinde o bölümlere kayıt alınmayacak

Sağlık liselerinde o bölümlere kayıt alınmayacak
Milli Eğitim Bakanlığı illeri uyardı: Sağlık liselerinde hemşirelik ve teknisyenlik bölümlerine öğrenci kaydı yapılmayacak

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) yaptığı düzenlemeyle sayıları gittikçe artan sağlık meslek liselerinin hemşirelik ve teknisyenlik bölümlerinde düzenlemeye gidiyor. MEB illere gönderdiği yazıda, sağlık meslek liselerinin bölümlerine 2014-2015 yılından itibaren kademeli olarak öğrenci alınmayacağını duyurdu.

Liselerde bulunan hemşirelik, ebelik, laboratuvar, anestezi ve radyoloji teknisyenliği, acil tıp teknisyenliği gibi alanlar kapatılacak. Okullarda sadece hemşire yardımcılığı, ebe yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği olacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.