Sağlık ocağı kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor

Sağlık ocağı kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor
Sağlık ocağı açılış saati 09.00'dur. 09.00 – 12.00 ve 13.00 – 17.00 saatleri arasında sağlık hizmeti alabilirsiniz. Cumartesi günü mesai saatleri aynı şekildedir. Pazar günleri ise kapalıdır.

Sağlık Ocakları kaçta açılıyor, Kaçta kapanıyor ?

Sağlık Ocakları ya da Aile Sağlık Merkezleri hafta içi her gün ve Cumartesi günü sabah saat 08:30’da açılmakta ve akşam saat 18:00’da kapanmaktadır. Aile Sağlık Merkezleri ayrıca 12:30 ile 13:30 arasında da öğle tatili sebebi ile kapalı durumdadır. Aile Sağlık Merkezleri Pazar günlerinde ise çalışmazlar. Aşağıda kurum hakkında sık sorulan sorular yer almaktadır.
 
Sağlık Ocağı Saat Kaçta Açılıyor : Aile Sağlık Merkezleri hafta içi her gün ve Cumartesi sabah saat 08:30’da hizmet vermeye başlarlar.
 
Sağlık Ocağı Öğle Tatili Ne Zaman : Aile Sağlık Merkezleri saat 12:30 ile 13:30 arasında öğle tatili sebebiyle kapalıdır.
 
Sağlık Ocağı Saat Kaçta Kapanıyor : Aile Sağlık Merkezleri akşam saat 17:30’da kapanmaktadır.
 
Sağlık Ocağı Hafta Sonu Açık mı : Aile Sağlık Merkezi, hafta sonu sadece Cumartesi günü hizmet vermektedir. Pazar günleri ise çalışmazlar.

Not: Çalışma saatleri bölgelere göre farklılık gösterebilir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum