SBS sonuçları açıklandı - MEB'in 2013 SBS sonuçları burada!

SBS sonuçları açıklandı - MEB'in 2013 SBS sonuçları burada!
Merakla beklenen SBS sonuçları açıklandı. MEB'in açıkladığı 2013 SBS (Seviye Belirleme Sınavı) sonuçları burada!

MEB, SBS sonuçlarını açıklandı.

SBS Sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi sitesi http://www.meb.gov.tr ve http://oges.meb.gov.tr adreslerinde öğrenilebilecek. Bakanlık, aynı gün ortaöğretim kurumlarına yerleştirme kılavuzunu da yayımlayacak. Adaylar bakanlık tarafından açıklanacak tercih tarihleri arasında yerleştirme başvurusunda bulunacak. Yerleştirme sonuçlarının birkaç gün içinde açıklanacağı bildirildi.

SBS, 839'ü yurt içi ve 10'u yurt dışında olmak üzere toplam 849 sınav merkezinde 60 bin sınav salonunda 180 bin sınav görevlisiyle yapılmıştı. Sınava giren 1 milyon 127 bin 211 öğrenciye 100 soru için 120 dakika süre tanınmıştı. 2 bin 284 engelli öğrencinin de katıldığı sınavda, bu öğrencilere engel durumlarına göre ek süre verilmişti.

SBS Sınav Sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
1
1
1
1
1
1
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.