Seafight – Ücretsiz Kayıt Sayfası

Seafight – Ücretsiz Kayıt Sayfası
Seafight – Ücretsiz Kayıt Sayfası

Seafight oyunu ile korsan olup denizlere hükmetmeye her yerde bayrağını dalgalandırmaya ne dersin? Tarayıcı tabanlı MMORPG oyunu olan ve ücretsiz üye olma imkanı sunan Seafight, 22 ülkede oynanan gerçek zaman fantezi macerasıdır. Denizlerde macera yaşamak, savaşlara katılmak için sende hemen Seafight oyununa kaydol ve oyna!

Türkçe dil desteği de bulunan Sefight oyununa üyelik işlemleri sonrasında çapayı çek, halatları çöz ve yelkenleri aç! Açık denilerde rakiplerine karşı savaşmak ve denizlerin en korkulan korsanı olmak için sende hemen Seafight hesabı aç!

Gelmiş geçmiş en iyi web tabanlı online oyunlardan biri olan Seafight’a kayıt ol, 3D grafikler ve ses efektleri eşliğinde gemini yönet. Seafight kayıt olma işlemlerini hallettikten sonra Seafight dünyasına güçsüz gemi ile yelken açarsın, seviye atladıkça gemini güçlendirirsin. En güçlü gemi olan Elit gemiye sahip olmak için sende hemen Seafight üyelik sayfasından üyeliğini aç ve Seafight oyna! Seviye atlayarak filo kurmak, adaları ele geçirmek için Seafight ücretsiz üye ol butonuna tıkla ve Seafight oynamaya başla!

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.