Şehir Üniversitesi Ücretleri

Şehir Üniversitesi Ücretleri
İstanbul Şehir Üniversitesi 2019-2020 yılı akademik ücretleri belirlenmiştir.

2019 - 2020 AKADEMİK YILI ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENİM ÜCRETLERİ

​​​​​İstanbul Şehir Üniversitesi lisans ve önlisans programlarının öğrenim ücretleri aşağıdaki gibidir. ​

LİSANS Ücretleri

​2019 - 2020 Akademik Yılında İstanbul Şehir Üniversitesinin lisans programlarına yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için öğrenim ücreti; Psikoloji (Türkçe), Psikoloji (İngilizce)Mimarlık (Türkçe), Mimarlık (İngilizce) ve Hukuk programlarında KDV dâhil yıllık 48.900 TLdiğer lisans programlarında ise KDV dâhil yıllık 43.500 TL'dir. 

İNGİLİZCE HAZIRLIK Ücretleri

2019 - 2020 Akademik Yılında İstanbul Şehir Üniversitesinin lisans programlarına​ yeni kayıt yaptıracak ve İngilizce Hazırlık Programında okuyacak öğrenciler için İngilizce Hazırlık Programı ücreti KDV dahil 43.500 TL'dir.

2019 - 2020 Akademik Yılında İstanbul Şehir Üniversitesinin Türkçe lisans programlarına yeni kayıt yaptıracak ve isteğe bağlı olarak İngilizce Hazırlık okuyacak öğrenciler için İngilizce Hazırlık Programı ücreti KDV dâhil 43.500 TL'dir. 

ÖNLİSANS Ücretleri

2019 - 2020 Akademik Yılında İstanbul Şehir Üniversitesinin iki yıllık önlisans programlarına (Meslek Yüksekokulu) yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için öğrenim ücreti KDV dahil 23.900 TL'dir.

​ÖDEME ŞEKİLLERİ

Öğrenim ücreti peşin ödenebilir veya İstanbul Şehir Üniversitesi ile "Üye İşyeri Sözleşmesi" yapan bankaların kredi kartları ile taksitli olarak ödenebilir. 

​Peşin ödeme; bankalardan havale, EFT veya nakit ödenerek ya da tüm bankaların kredi kartları ile tek çekim ile yapılmaktadır. 

Taksitli ödeme ise; sadece İstanbul Şehir Üniversitesi ile "Üye İşyeri Sözleşmesi" yapan bankaların kredi kartları ile yapılabilir. Bu kartlar şunlardır: Bonus, Paraf, CardFinans, Maximum, World. Yıllık ödemede 8 taksit, dönemlik ödemede 4 taksit imkânı ile ödeme yapılabilir. Kayıt dönemlerinde bankaların ilave taksit kampanyaları olabilmektedir. Kredi kartı ile yapılacak ödemeler Sanal ​POS kullanılarak online olarak da yapılabilir.

Öğrenim ücreti peşin olarak aşağıda belirtilen banka hesabına havale, EFT veya İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsündeki Halkbank şubesine nakit olarak ödenebilir. 

Öğrenim ücretinin yıllık peşin veya kredi kartı ile tek çekimde ödenmesi durumunda %5, dönemlik peşin veya kredi kartı ile tek çekimde ödenmesi durumunda %2 indirim uygulanmaktadır. EFT ya da havale ile yapılacak olan ödemelerde açıklama kısmına "Öğrenci Ad Soyad" ve "Öğrenci T.C. Kimlik No" bilgilerinin mutlaka yazılması gerekmektedir. Herhangi bir Halkbank şubesinden aşağıda yer alan hesaba hiçbir bankacılık ücreti ödemeden havale yapılabilir. Herhangi bir Halkbank şubesinden aşağıda bilgileri bulunan hesaba hiçbir bankacılık ücreti ödemeden havale yapılabilir.

Öğrenim ücretinin yatırılacağı banka bilgisi şu şekildedir:

TL hesabı:

Hesap adı İstanbul Şehir Üniversitesi
Banka adı Halkbank
Şube adı ve kodu İstanbul Şehir Üniversitesi Uydu Şubesi - 1688
Hesap No 10100002
IBAN TR50 0001 2001 6880 0010 1000 02

​Öğrenim ücreti bankalardan eğitim kredisi alınarak da ödenebilir. Bu durumda ödeme peşin yapılmış olacağı için yıllık ödemede %5, dönemlik ödemede %2 peşin ödeme indirimi sağlanmış olacaktır. Üniversitemiz ile Halkbank İstanbul Şehir Üniversitesi Uydu Şubesi arasında yapılan anlaşma gereği; öğrenim ücretini ödeyecek öğrenci yakınları uygun koşullarla eğitim kredisi kullanabilirler. Eğitim kredisi kullanmak isteyenler Halkbank İstanbul Şehir Üniversitesi Uydu Şubesi'ni aşağıdaki telefondan arayarak detaylı bilgi alabilirler.

Halkbank İstanbul Şehir Üniversitesi Uydu Şubesi: 0216 514 54 00 (Dahili: 1020) ​

Öğrenim ücretinin Üniversitemize nakit olarak aylık taksitlerle veya çek ve senetle ödenmesi mümkün değildir.

Öğrenim ücreti her yıl Üniversitemiz Mütevelli Heyeti tarafından fiyat ve maliyet artışları dikkate alınarak Haziran ayında açıklanan TÜFE oranından daha yüksek olmamak üzere yeniden belirlenir.

Öğrenim ücret bilgisi ve ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi almak için İstanbul Şehir Üniversitesi Mali İşler Direktörlüğü ile maliisler@sehir.edu.tr​ e-posta adresinden iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul Şehir Üniversitesi, her öğrenciye hitap edebilecek çeşitli burs ve indirim imkanları da sunuyor. 

Burs ve indirimlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için buraya​ tıklayın.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.