Seyhanlar Market çalışma saatleri

Seyhanlar Market çalışma saatleri
Seyhanlar Market çalışma saatleri nedir, sabah kaçta açılıyor akşam kaçta kapanıyor, Seyhanlar Market Ramazan ve Kurban Bayramında saat kaçta açılıyor, detaylar haberimizde...

Seyhanlar Market İstanbul'da 18 şubesi bulunmaktadır. Ünalan, Sağanlık (2. Şube), Maltepe, Esenket, Etemefendi, Göztepe, Ümraniye, Cevizli, Örnek Mahallesi, Çarşı, Doğanevler, Çakmak, Santral, Yenişehir, Sultanbeyli, Uydukent ve Bulgurluda şubeleri vardır.

SEYHANLAR MARKET ÇALIŞMA ŞAATLERİ

Market sabah 10:00'da açılıyor ve akşam saat 22:00'de kapanıyor.

SEYHANLAR MARKET RAMAZAN ve KURBAN BAYRAMI ÇALIŞMA ŞAATLERİ

Perakendecilik sektöründe 22 yıldır yerel marketler grubunda haklı bir yere ve gurura sahip Seyhanlar Gıda 1995’lilerin başında Fikirtepe/Kadıköy’de küçük bir dükkanla sektöre ilk adımını atmıştır. Geçen yıllar içerisinde önce Unalan akabinde Kartal daha sonra Maltepe, mağazalarını sektöre kazandırmış ve bu hızlı yükselişi 2017 sonundaki Kurtköy’deki Şubeleriyle toplam 17 mağazaya ulaşmış olup siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye başlamış ve büyümeye devam etmektedir. Bugüne kadar Müşteri memnuniyeti yanında ileri müşteri memnuniyetine de özen gösterilmiş kaliteden ödün vermeden uygun fiyatla müşteriye hizmet edilmiş ve edilmektedir.

Kaynak:Eğitim Sistem

3
103
2
1
2
0
202
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.