Sınavlarda maske takmak zorunlu mu

Sınavlarda maske takmak zorunlu mu
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu ile yaptığı toplantı sonrasında oldukça önemli açıklamalarda bulundu. Gelen soruları da cevaplayan Bakan Fahrettin Koca, "Sınavlarda maske takmak zorunlu mu?" sorusuna da cevap verdi.

LGS ve YKS'de önlemler nasıl olacak

Lise ve üniversite sınavlarında maske takılmasının zorunlu olup olmayacağı merak ediliyordu. Bugünkü Bilim Kurulu toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu.

LGS VE YKS'DE MASKE TAKMAK ZORUNLU OLACAK MI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Liseye Giriş ve Üniversite sınavlarında öğrencilerin sınava nasıl gireceğiyle ilgili yeni bir rehber yayınlanacak. Öğrencilerin maskeyle sıraya oturmasını isteyeceğiz. Ancak sınıflarda sosyal mesafeye uygunluk sağlanırsa maske çıkartılabilir." ifadelerine yer verdi.

.

Kaynak:Eğitim Sistem

1
7
3
0
2
5
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.