Sinema ya da televizyonda izleyeceğiniz bir filmin size uygunluğu

Sinema ya da televizyonda izleyeceğiniz bir filmin size uygunluğu
Sinema ya da televizyonda izleyeceğiniz bir filmin size uygun olup olmadığına nasıl karar veriyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz

Sinema ya da televizyonda izleyeceğim bir filmin bana uygun olup olmadığını anlamak için filmin başında bize gösterilen işaretleri inceleyebiliriz. Burada bizim yaş grubumuza uygun olduğu yazıyorsa izleyebiliriz. Ancak yalnızca bu yeterli olmayacaktır. Nasıl bir film izlemek istediğimize karar vermek çok önemlidir.

Sinemalarda ve televizyonda her gün birçok film yayınlanıyor. Ben de film izlemeyi çok seviyorum. İzleyebileceğim bir film seçerken kendi ilgi alanlarımı düşünüyorum. Nasıl bir film izlemek istediğime karar veriyorum.Örneğin bazen kendimi çok fazla enerji ile dolu hissediyorum. Bu şekilde hissettiğim günlerde hareketli aksiyon dolu filmleri izlemeyi tercih ediyorum.

İzlemekten keyif aldığım aksiyon filmleri:

  • Buz Devri
  • Kung Fu Panda
  • Ejderhanı Nasıl Eğitirsin
  • Kirpi Sonic

Bazen ise kendimi hiç çalışmak istemiyor gibi hissediyorum. Bugünlerde içimden gelen şey bütün gün yatıp televizyon izlemek oluyor. Ama biliyorum ki bu, beni başarılı bir insan yapmaz. Ben çalışmanın hayatım boyunca en önemli şey olacağına inanıyorum. Bu şekilde hissettiğim günlerde beni çalışmaya itecek filmleri izlemeyi tercih ediyorum. Örneğin;

  • Cesur
  • Patch Adams
  • Umudunu Kaybetme

Bir film seçmenin en güzel yolu, nasıl bir film izlemek istediğimizi bilmektir. Ayrıca izlediğimiz filmlerin kimler için uygun olduğunu gösteren işaretler vardır. Bu işaretlere dikkat edersek hangi yaş grubunun izleyebileceğini görürüz. Bu da karar vermemizde yardımcı olabilecek bir noktadır.

Kaynak:Eğitim Sistem

2
2
3
2
1
2
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.