Sinemaya gitmeyi sever misiniz

Sinemaya gitmeyi sever misiniz
Sinemaya gitmeyi sever misiniz, ne tür filmler izlersiniz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Sinemaya gitmeyi çok severim. Film izlemekten çok keyif aldığım için kaliteli bir ekran karşısında izlemek bana büyük zevk veriyor. Çoğunlukla sakin ve manzara izleyebileceğim filmleri tercih ediyorum. Bunlar bana gitmediğim yerleri görmüşüm gibi hissettiriyor.

Sinema oldukça keyif veren bir etkinliktir. Bazen arkadaşlarımla, bazen ailem ile bazen de yalnız başıma gitmekten keyif alırım. Sinemanın güzel olmasının sebebi kaliteli bir ekranda film izleme keyfi yaşatmasıdır. Ayrıca izlemekten keyif aldığım filmleri yapan insanlara destek olduğumu hissederim. Onlar bir emek verip film çekiyorlar, ben de bu filmi izlemeye giderek yaptıkları işin çok güzel, çok başarılı olduğunu gösteriyorum onlara.

İzlemekten keyif aldığım birçok film türü vardır. Bunlar benim moralimin nasıl olduğuna bağlı olarak değişir. Bazen kendimi çok enerji dolu hissediyorum ve o günlerde bir aksiyon filmi izlemek beni mutlu ediyor. Bazen kendimi duygusal hissediyorum. Eğer o günlerde beni yansıtacak bir filmin iyi hissettireceğini düşünüyorsam dram türünde bir filmi tercih ediyorum. Bazen de kendimi duygusal hissettiğim zamanlarda, aklımdaki düşüncelerin dağılması için komedi filmine gidiyorum.

Ama sanırım en sevdiğim filmler bana görmediğim yerleri gösteren filmler. Çünkü seyahat etmek şu anki yaşamım için çok kolay değil. Ama bir filme gittiğim zaman kendimi izlediğim yerde hayal edebiliyorum. Bu sebep ile daha sakin filmleri izlemek bana keyif veriyor.

Kaynak:Eğitim Sistem

1
0
2
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.