Siyah sarmısağın kokusu yok faydası çok

Siyah sarmısağın kokusu yok faydası çok
Siyah sarmısağın kanserden kalp sağlığına, bağışıklığın güçlendirilmesinden cilt sağlığına kadar birçok konuda yararları olduğunu belirten Eczacı Mehmet Müderrisoğlu, “Siyah sarmısak, enerji, vitamin, protein, mineral kaynağı olmanın yanında sağlığımız aç
Birçok kişinin kokusundan dolayı sarmısağın faydalarından kendini mahrum bıraktığını belirten Müderrisoğlu, siyah sarmısağın bilinmeyen faydalarını şöyle sıralıyor: “Sarmısağın fermente edilmesiyle elde edilen siyah sarmısak normal sarmısak gibi kokmaz. 

Kansere karşı korur, hafıza bozuklukları semptomlarını azaltır, bağışıklık sistemini destekler, karaciğeri ve kalbi korur, sindirim ve dolaşımı arttırır, tansiyonu düzenlemeye yardım eder, yaşlanmayı geciktirir, saç ve cilt sağlığına iyi gelir, yorgunluğu alır.”

Kaynak:

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.