Sizce çadırlardaki metal direkler vücudumuzdaki hangi yapılara benzetilebilir

Sizce çadırlardaki metal direkler vücudumuzdaki hangi yapılara benzetilebilir
Sizce çadırlardaki metal direkler vücudumuzdaki hangi yapılara benzetilebilir? Düz metal direkleri birbirine bağlayan bağlantı parçaları olmasa çadırlar kullanışlı bir şekilde kurulabilir miydi?

Soru : Sizce çadırlardaki metal direkler vücudumuzdaki hangi yapılara benzetilebilir? Düz metal direkleri birbirine bağlayan bağlantı parçaları olmasa çadırlar kullanışlı bir şekilde kurulabilir miydi?

Ödev cevabı kısaca : Çadırlardaki metal direkler vücudumuzdaki kemiklere benzetilebilir. Kemikler, vücudu destekler ve şeklini korur, çadırlardaki metal direkler de aynı şekilde çadırın yapısını destekler ve dik tutar. Metal direkleri birbirine bağlayan bağlantı parçaları olmadan çadırlar kullanışlı bir şekilde kurulamazdı çünkü bu bağlantı parçaları, direkleri bir arada tutar ve çadırın stabilitesini sağlar. Bağlantı parçaları olmadan metal direkler rüzgar veya dış etkenler nedeniyle kolayca devrilebilir veya çadırın yapısı bozulabilir.

5
29
1
2
1
2
16
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.