Sosyal medyayı dünyada en çok kullanan ülkeleri araştırınız

Sosyal medyayı dünyada en çok kullanan ülkeleri araştırınız
Sosyal medyayı dünyada en çok kullanan ülkeleri araştırınız, bu ülkelerin ortak özelliklerinikarşılaştırınız bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Listenin ilk sırasına yerleşen ülke ise 230,25 milyon kullanıcı ile Hindistan olurken, onu sırasıyla 159,75 milyon ile ABD, 119,45 milyon ile Brezilya, 99,15 milyon ile Endonezya, 63 milyon ile de Rusya takip etti. Listede sadece 20 ülke yer alırken, son sıraya yerleşen 16,1 milyon ile Ukrayna oldu.

Sosyal medyayı dünyada en çok kullanan ülkeler arasında Filipinler, Endonezya, Tayland, Brezilya ve Hindistan öne çıkmaktadır. Ortak özellikler arasında genç nüfus, mobil internet erişimi, kültürel paylaşım geleneği ve ekonomik kalkınma yer almaktadır.

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.