Sparta Prag futbol takımını deplasmanda yenen bir takım bu galibiyetini hangi şehirde almıştır

Sparta Prag futbol takımını deplasmanda yenen bir takım bu galibiyetini hangi şehirde almıştır
Sparta Prag futbol takımını deplasmanda yenen bir takım bu galibiyetini hangi şehirde almıştır sorusunun cevabını vereceğiz.

12 Aralık 2021 Pazar 969. Kim Milyoner Olmak İster Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla izleyicisiyle buluştu. Milyonluk sorunun açılması için umutlu bekleyiş bu hafta da devam ediyor. Bu akşam dikkati çeken bir Milyoner sorusu da,

Soru : Sparta Prag futbol takımını deplasmanda yenen bir takım bu galibiyetini hangi şehirde almıştır

A- Sparta
B- Prag
C- Strazburg
D- Isparta

Doğru Cevap: Prag

AC Sparta Prag, Çek Cumhuriyeti'nin en popüler ve en başarılı futbol takımıdır. 1893 yılında kurulan kulüp Çekoslovakya döneminde de Çek Cumhuriyeti döneminde de millî takıma en çok oyuncu veren takım olmuştur.
Prag, Çek Cumhuriyeti'nin başkenti ve en büyük şehri. Geçmişte Çekoslovakya'nın da başkentiydi. Orta Bohemya'da Vltava Nehri'nin üzerinde yer alır ve 1.2 milyon nüfusu vardır. İş dünyası istatistiklerine göre bu sayıya ek olarak 300.000 kişi de resmi kaydı olmaksızın Prag'da yaşamaktadır.

0
0
0
1
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.