Şu zamana kadar gelmiş geçmiş şüphesiz en önemli tenor olarak nitelendirilen 2007 yılında ölen, ünlü İtalyan tenorun adı nedir

Şu zamana kadar gelmiş geçmiş şüphesiz en önemli tenor olarak nitelendirilen 2007 yılında ölen, ünlü İtalyan tenorun adı nedir
Şu zamana kadar gelmiş geçmiş şüphesiz en önemli tenor olarak nitelendirilen 2007 yılında ölen, ünlü İtalyan tenorun adı nedir konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Şu zamana kadar gelmiş geçmiş şüphesiz en önemli tenor olarak nitelendirilen 2007 yılında ölen, ünlü İtalyan tenorun adı nedir

Cevap : Luciano Pavarotti
Pavarotti, kendisine beş kür kemoterapi uygulanmıştı uygulandıktan sonra 6 Eylül 2007 günü pankreas kanseri sonucu böbrek yetmezliği geçirerek hayatını kaybetti.
Luciano Pavarotti (12 Ekim 1935, Modena - 6 Eylül 2007, Modena), İtalyan tenor. Modern opera dönemindeki en önemli ses sanatçılarındandır.
Tenor, en tiz ya da ince erkek sesine verilen isimdir ve sıralamada baritonun hemen üstünde yer alır. Bir Tenorun ses aralığı ara Do'nun bir oktav aşağısı ile bir oktav yukarısı'tir. Standart değerler dışında en alçak nota olarak B♭2 ve en yüksek nota olarak ara Do'dan yukarıdaki Fa'ya kadar çıkabilirler.

2
31
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.