Süt Kardeşler adlı Yeşilçam filminde Kemal Sunal'ın canlandırdığı karakterin süt kardeşi olan karakteri canlandıran oyuncu

Süt Kardeşler adlı Yeşilçam filminde Kemal Sunal'ın canlandırdığı karakterin süt kardeşi olan karakteri canlandıran oyuncu
Süt Kardeşler adlı Yeşilçam filminde Kemal Sunal'ın canlandırdığı karakterin süt kardeşi olan karakteri canlandıran oyuncu hangisidir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Süt Kardeşler adlı Yeşilçam filminde Kemal Sunal'ın canlandırdığı karakterin süt kardeşi olan karakteri canlandıran oyuncu hangisidir

A- Ayşen Gruda
B- Halit Akçatepe
C- Jale Altuğ
D- Ergin Orbey

Doğru Cevap: Jale Altuğ

Süt Kardeşler filmi, Ertem Eğilmez yönetmenliği ve yapımcılığında vizyona girdi. Filmin senaristliğini Hüseyin Rahmi Gürpınar ile Sadık Şendil üstlendi. Süt Kardeşler 1976 yılından bu yana sinemaseverlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeşilçam'ın sevilen filmlerinden Süt Kardeşler, İstanbul Yeşilköy'deki Simenoğlu Köşkü'nde çekildi. Bazı sahneleri Sarıyer Yeniköy'deki Said Halim Paşa Yalısı'nda çekimleri yapılıyor.

Yeşilçam'ın efsane filmleri arasında yer alan Süt Kardeşler filminde 'Afife' karakterini canlandıran usta oyuncu Jale Altuğ, Hababam Sınıfı Uyanıyor'da Kimyacı Şevket Hoca rolüyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Şevket Altuğ'un eşi çıktı.

3
10
1
1
2
2
49
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.