Taner Tolga Tarlacı kimdir

Taner Tolga Tarlacı kimdir
Taner Tolga Tarlacı (d. 2 Eylül 1984[1]), yarışma programı Survivor'ın Türkiye ayağı olan Survivor Ünlüler - Gönüllüler'de farklı diyalekti, ilginç konuşmaları ve hiperaktif yapısıyla dikkatleri üzerine toplamış bir yarışmacıdır.

Hamburg, Almanya doğumlu, aslen Kayseri'li, 7 senedir Kıbrıs'ta yaşamakta ve Girne Amerikan Üniversitesi'nde halkla ilişkiler bölümü 2012 mezunudur.
2007'de Girne Amerikan Üniversitesi'nin bir erkek güzellik yarışmasında üçüncü gelmiştir.

Arkadaşı Meter Mevsimler'in tavsiyesi üzerine Yetenek Sizsiniz'e katılan Taner Tolga Tarlacı (nam-ı diğer 3T) söylediği rap şarkısıyla ilk turu geçememesine rağmen oldukça dikkat çekmiş ve programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'dan bir diğer projesi olan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılması için söz almıştır.

Acun Ilıcalı verdiği söz doğrultusunda Taner Tolga Tarlacı'yı seçmelere çağırmıştır. Seçmeler sonucunda yarışmaya katılmaya hak kazanmıştır. Seçmelerde Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılması yönünde tavsiye veren arkadaşının da seçmelere katılıp adaya gelmesini söylemiştir ancak Acun Ilıcalı tarafından kabul edilmemiştir. [4] Bilal Özcan, "yarışmanın Taner sayesinde daha çok izlendiğini belirtmiştir. Son dokunulmazlık oyununda Nihat Doğan'ın galibiyeti üzerine Derya Büyükuncu'yla finale bir adım kala oylamaya kalmış ve halkın büyük desteğine rağmen yarışmadan elenerek Survivor Ünlüler-Gönüllüler 3.sü olarak yarışı bitirmiştir.

Yarışmanın nerede yapılacağı ise henüz belli değil. Geçtiğimiz yıl Dominik’te yapılan yarışma bu yıl Panama’ya taşınabilir. Program 28 Şubat Cumartesi akşamı başlıyor. Şarkıcı Doğuş da kadroda yer almak istiyor.

0
1
2
3
4
5
7
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.