TC Kimlik SSK Sorgulama,Emeklilik Hesaplama,SGK Hizmet Dökümü,SSKSicilNo

TC Kimlik SSK Sorgulama,Emeklilik Hesaplama,SGK Hizmet Dökümü,SSKSicilNo
4A,4B ve 4C, SGK Hizmet Dökümü, SGK Gün sorgulama, e Devlet Şifre, SSK tüm Sorgulamalar, SSK gün sorgulama, SGK Hizmet Dökümü alma ve öğrenme, SSK Hizmet Dökümü Sorgulama, SSK Prim Sorgulama, SSK Emeklilik Yaşı Hesaplama, SSK Sicil No Sorgulama, SSK..

4A,4B ve 4C SGK Hizmet Dökümü, e Devlet Şifre, SSK tüm Sorgulamalar, 4A hizmet dökümü sorgulama, SSK gün sorgulama, SGK Hizmet Dökümü alma ve öğrenme, SSK Hizmet Dökümü Sorgulama, SSK Prim Sorgulama, SSK Emeklilik Yaşı Hesaplama, SSK Sicil No Sorgulama, SSK Hizmet Dökümünüzü aşağıdaki SSK Sorgulama ekranından kolaylıkla hemen alabilirsiniz. SGK Hizmet Dökümü almak için bazı bilgilerin girilmesi gerekiyor. SGK Hizmet Dökümü Nasıl Alınır?

SGK Hizmet Dökümü
almak için 2 yöntem var. SGK Hizmet Dökümü almak isteyen vatandaşlara en kolay şekilde Hizmet Dökümü nasıl alınır tarif edeceğiz. 4A Hizmet Dökümü sorgulama ekranı...

Şifresiz olarak SSK Sorgulaması yapabilir, SGK Hizmet Dökümü alabilirsiniz. Ayrıca SSK Sicil No Sorgulama, SSK Prim Sorgulama, SSK Emeklilik Yaşı Hesaplama gibi hizmetlere kolayca ulaşabilirsiniz.

SSK Hizmet Dökümü Sorgulama, SSK Gün Sorgulama, SGK Hizmet Dökümü alma ve öğrenme sayfası. SSK Hizmet Dökümü nüzü aşağıdaki SSK Sorgulama ekranından kolaylıkla hemen alabilirsiniz. SGK Hizmet Dökümü almak için bazı bilgilerin girilmesi gerekiyor. SGK Hizmet Dökümü Nasıl Alınır? Video ile anlatımını izleyebilirsiniz veya videonun hemen altındaki  SGK Hizmet Dökümü Sorgulama öğrenme Tablosunu kullanabilirsiniz.

SGK, SSK Hizmet Dökümü'nü yeniden şifresiz görebilme imkanı sağladı. SSK Hizmet Dökümü'nü görmeniz için önce yukarıdaki bağlantıya tıklayın. Önünüze gelecek ekranda "TC Kimlik No, Baba Adı, Nüfusa Kayıtlı Olduğunuz İl ve İlçe, Cilt No, Aile Sıra No ve Doğum Tarihi" bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Sonrasında açılacak sayfada "4A Hizmet Dökümü" linkine tıklayarak, SSK Hizmet Dökümü'nü görebilirsiniz. SGK Hizmet Dökümü'ne "edevlet şifresi" ile turkiye.gov.tr adresinden de ulaşabilirsiniz.

e Devlet Kapısı Kullanarak Hizmet Dökümü Almak İçin Tıklayın

E-SGM HİZMET SORGULAMA EKRANI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ

4A,4B ve 4C SGK Hizmet Dökümü sorgulama işlemleri için tıklayınız.

4A hizmet dökümü sorgulama işlemi için yukarıdaki giriş butonunu kullanabilirsiniz

e Devlet Şifresiz SGK Hizmet Sorgulama Ekranı İçin Alttaki Resme Tıklayın

Açılan sayfada TC Kimlik numaranız ve nufüs bilgilerinizi yazarak giriş yapmanız gerekiyor.

SGK Sigorta Prim Borclarınızı kredi kartınız ile bir kaç adımda ziraat bankası SGK ÖDEME ekranı üzerinden yapabilirsiniz. Eğer kredi kartınız yoksa internet üzerinden SGK ödemelerini kendizi ait internet bankacılığı şifreniz ile bankanız üzerinden yapabilirsiniz.

Garanti, Yapıkredi, İşbankası, Halkbank, Vakıfbankası, ING bank ve diğer bütün bankalar internet bankacılığı sistemleri üzerinden SGK borçlarınızı ödeme imkanı vermektedir.

Sanal Pos ile SGK Sigorta Borç ve Prim Ödeme için alttaki resme tıklayın.

Cep telefonu ile SGK hizmet dökümü bilgisi sorgulamak artık mümkün bunun için aşağıda anlatıldığı şekli ile yapabilirsiniz.

CEP TELEFONU İLE SGK HİZMET DÖKÜMÜ ALMAK

Cep telefonlarınızdan ilk işe giriş tarihinizi ve toplam hizmet gün sayınızı sorgulayabilirsiniz.

Yeni bir uygulama başlatan sgk.gov.tr, bu uygulaması ile vatandaşların site site gezerek yada sorgulama yaparak toplam hizmet gün toplamını öğrenmelerini kolaylaştırıyor.

Peki bu işlem nasıl yapılıyor? Cep telefonlarınızdan hizmet gün toplamını öğrenmek için ne yapmanız gerekiyor?

“PT yaz boşluk bırak T.C. Kimlik Numaranı yaz boşluk bırak AİLE SIRA NO”nu yaz 5502’ye kısa mesaj at. SGK Hizmet Dökümü mesaj ile size iletilecektir.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ NEDEN ÖNEMLİDİR?

SGK Hizmet Dökümü emeklilik hesaplaması için oldukça önemlidir. Çünkü bu sayede sık sık kontrol yapılarak sigortanın ödenip ödenmediği öğrenilebilmektedir. Bu sayede zamanında duruma müdahale ederek mağdur duruma düşmeden sorunlar önlenebilmektedir. Özellikle çalıştığı yerde bu tür durumlarda sıkıntı çekenler için sorgu sayfası çok önemli bir kaynak ve yardımcıdır.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ İÇİN HANGİ BİLGİLER GEREKLİDİR?

SGK hizmet dökümü nde size ait diğer bilgiler de belirtilmektedir. Ad ve soyadı başta olmak üzere tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi kontrol de edebilirsiniz. Özellikle bu bilgilerin yanlış olduğu kişiler varsa derhal SSK’nın ilgili birimlerine müracaat etmesi gerekir. Çünkü bu sayede olası bir sorun hemen çözülerek daha büyük sorunların oluşması önlenebilir.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ ALIMINDA SORUN YAŞANIRSA NE YAPMALIDIR?

SSK Sorgulama hizmeti İnternet tarayıcısı üzerinden yapıldığı için bazı kişiler sorun yaşayabilmektedir. Sayfaların açılmaması, alınan hatalar hizmet dökümünü engelleyen bazı sorunlardır. Bu tür sorunlarla yaşayan kişiler farklı tarayıcılarla sayfaya bağlanmayı deneyerek sorunu çözebilir. Ayrıca İnternet geçmişinin silinerek tekrar giriş yapılması da bir çözüm olabilmektedir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.