Tedi mağazaları çalışma saatleri

Tedi mağazaları çalışma saatleri
Türkiye genelinde hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Tedi ile ilgili olarak bu yazımızda sizlere bilgi paylaşımında bulunacak ve Tedi çalışma saatleri 2019 yılı için güncel bilgileri aktaracağız.

Tedi saat kaçta açılıyor ve kaçta kapanıyor

Tedi mağazaları çalışma saatleri hafta sonu ve hafta içi olmak üzere değişkenlik göstermektedir. Hafta içi çalışma saatlerine baktığımızda; Tedi mağazaları saat 10:00 ile 10:30'da mesaiye başlamakta, saat 20:30 ile 22:00 itibariyle de mağazalar kapanmaktadır. Hafta sonu çalışma saatlerine baktığımızda ise; saat 10:00 ‘da açılan Tedi Mağazalarının saat 21:00 itibariyle kapandığını görmekteyiz.

Yukarıdaki bilgiler genel bilgidir. Şube bazında örnek verecek olursak;

Ümraniye mağazası hafta içi ve hafta sonu sabah saat 10:30'da açılıyor akşam ise saat 21:00'de kapanmaktadır.

Tüm şubelerin çalışma saatlerine ve adreslerine buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Tedi'nin hangi illerde şubeleri var?

İstanbul'da 206, Bursa'da 17, Balıkesir'de 8, Çanakkale'de 2, Edirne'de 2, Kırklareli'nde 1, Kocaeli'nde 28, Sakarya'da 14, Tekirdağ'da 20 ve Yalova'da ise 7 mağazası vardır.

Tedi Discount Tekstil Mağazacılık AŞ, 15 Haziran 2007 tarihinde kurulmuştur. Tedi, tüketicilerin günlük gıda dışı (tekstil, züccaciye, aksesuar, kozmetik vs.) ihtiyaçlarını karşılayan mağazalar zinciridir.
 
Tedi mağazalarında; bayan, bay, bebek, çocuk, genç, spor, çorap, aksesuar, kozmetik, iç giyim ve diğer ürünlerin (züccaciye, ev tekstili, oyuncak, kırtasiye vb.) satışları yapılmaktadır.

Tedi İş Başvurusu

Tedi mağazalarında çalışmak isteyenler için de Tedi‘nin resmi kurumsal internet sitesi olan http://www.tedi.com.tr/ik.aspx linkini kullanabilirler. 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
1
2
2
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.