TeknoFEM Hakkında Nedir? Nasıl Üye Olunur Tıkla üye ol

TeknoFEM Hakkında Nedir? Nasıl Üye Olunur Tıkla üye ol
Fem Yayınları tarafından hazırlanan bir eğitim sitesidir. TeknoFEM’de Fem TV, Fem Akademi TV, Sanal Ofis, Sanal Sınav ve Mobil Uygulamaları gibi eğitim içerikleri bulunmaktadır.

Anlamayan kalmasın…
Derslerde anlayamadıkları veya tekrar etmek istedikleri konuları internet ortamında görüntülü olarak Fem TV / Fem Akademi TV ile,

Soru bankalarının içerisindeki tüm soruların görüntülü çözümleri Sanal Ofis ile Teknofem çatısı altında tüm öğrencilerin kullanımına sunulmuştur.

Daha hızlı, daha doğru cevaplar…
Bu çalışmalar sayesinde öğrenciler derslerde kaçırdıkları veya eksik kaldıkları konuları Fem TV / Fem Akademi TV konu anlatımları ve Sanal Ofis soru çözümleri ile tamamlayıp öğrendiklerini pekiştirerek sınav maratonunda sorulara daha hızlı ve daha doğru cevaplar vereceklerdir.

Teknofem eğitim kapsamında sunulanlar çeşitli üyelik modelleri ile tüm öğrenciler ve öğretmenler Fem Yayınlarının dijital eğitim içeriklerine ulaşıp, dilediklerini kullanabilirler.

Orta öğretim öğrencileri ile üniversite hazırlık ve üniversite mezunu öğrenci gruplarından ÖSYM sınavları ile ilgilenen adaylar kullanabilirler.

MEB öğretim programına uyumludur...
TeknoFEM eğitim sitesi eğitim uzmanlarının MEB müfredatı baz alınarak grup seviyelerine göre hazırladığı dersler kapsamındaki tüm konu anlatımları içeriklerine (günlük kısıtlamalar dahilinde) ulaşıp çalışabilirler.

İçeriğindeki dersler, öğretim programının gerektirdiği biçimde yapılandırmacı yaklaşım esaslarına göre düzenlenmiştir.

TeknoFEM her gün büyümekte...
TeknoFEM içerisindeki platformlara sürekli yeni içerik eklenerek, çeşitlendirilen bir yapıya sahiptir.

Fem TV nedir?

Fem Akademi TV nedir?

Sanal Ofis nedir?

Web Destekli Ürün nedir?

Sanal Sınav nedir?

Mobil Uygulamalar nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.