Teknosa Çalışma Saatleri

Teknosa Çalışma Saatleri
Teknosa mağazaları hangi saatler arasında açıktır. Kaçta kapanır konusunda bilgiler vereceğiz. Teknosa saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor, resmi ve dini bayramlarda çalışıyor mu?

Teknosa mağazaları istisnai durumlar haricinde haftanın 7 günü de hizmet vermektedirler. Teknosa resmi ve dini bayramlarda çalışıyor.

Teknosa mağazalarının çalışma saatlei 10:00 ile 22:00 arasıdır.

2000 yılında faaliyete başlayan şirket, bugün yaygın mağaza ağı, teknosa.com ve mobil platformlarıyla Türkiye'nin her yerinde hizmet vermektedir. TV, ses ve görüntü sistemlerinden cep telefonlarına, bilgisayarlardan oyun ve hobi ürünlerine, beyaz eşyadan kişisel bakıma, teknoloji ürünlerinde yüzlerce markanın binlerce ürününü tüketicilerle buluşturmaktadır.

81 ŞEHİRDE TEKNOSA VARDI

Yeniden yapılandırma süreci olmasa da geçtiğimiz yıllarda Teknosa mağaza kapatma kararı almıştı. 2014 Kasım ayında 310 satış noktasına ulaşan şirket, Şırnak Cizre’de de mağaza açarak Türkiye’nin 81 şehirinde hizmet vermeye başlamıştı. 2015 Mayıs ayında Teknosa’nın genel müdürü olan Bülent Gürcan, verimsiz olan 22 mağazayı kapatma kararı almıştı. Böylelikle şirketin toplam mağaza sayısı 288’e düşmüştü. Bu süreçten sonra ise yeniden mağaza açma stratejisine geri dönen şirket, hazirana kadar 300 mağazaya yaklaştı."

Teknosa Genel Müdürlük
Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sok. No:7/3F 1-18 Nida Kule Ataşehir Güney, Posta Kodu 34746 Ataşehir / İstanbul
(0216) 468 36 36

Müşteri Hizmetleri
0850 222 55 99

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.