Tekzen açılış kapanış saatleri, şubeleri adres ve telefonları

Tekzen açılış kapanış saatleri, şubeleri adres ve telefonları
Bu yazımızda sizlere Tekzen açılış kapanış saatleri, şubeleri adres ve telefonları hakkında bilgiler vereceğiz.

Tekzen Çalışma Saatleri her alışveriş merkezinde olduğu gibi;
10.00 – 22.00 saatleri arasıdır.

Tekzen saat kaçta açılıyor ?

Açılış saati, Tekzen saat 10.00’da açılır.

Tekzen saat kaçta kapanıyor, Kaça kadar açık ?

Kapanış saati, Tekzen saat 22.00’de kapanır.

Haftanın her günü açıktır.

Mağazalar ve adresleri için tıklayınız

Kuruluşundan beri doğru hedef ve stratejilerle, hem ülke ekonomisine katkıda bulunarak hem de binlerce kişiye istihdam sağlayarak sektörde hızla büyüyen Tekzen, ‘Yapı Market sektörünün en büyük satış alanına sahip’, 'En Yaygın Yapı Market Zinciri' unvanlarını elinde bulunduran sektördeki tek markadır. Aynı zamanda sektörün global anlamda en prestijli kuruluşlarından olan Avrupa DIY Perkande Birliği “EDRA”nın Türkiye’den tek üyesi olup, Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Sn. Murat Gigin birliğin yönetim kurulunda yer almaktadır.

1995 yılında Merter’de açtığı ilk mağazasıyla sektöre merhaba diyen Tekzen, sürdürülebilir büyüme ve Türkiye’nin her ilinde bir mağaza açma politikasıyla başladığı yolculuğuna 2016 Ekim ayı itibariyle 53 ilde 114 mağazasıyla devam etmektedir.

Türkiye’deki toplam 214.000 m2 ‘lik satış alanıyla müşterilerine rahat ve ferah alışveriş ortamı yaratan Tekzen, büyüme stratejisi doğrultusunda Romanya’da mağaza açan ilk yerli marka olarak da adından söz ettirmektedir. Yurtdışı yatırımlarına 2015 Eylül ayında yavru vatan KKTC /1001 Airport Mall mağazasını ekleyen Tekzen’in yeni hedefinde Gürcistan ve İran yer almaktadır.

Tekzen müşterilerine farklı mağaza formatları ve dağıtım kanalları aracılığı ile ulaşmaktadır:

- Konsept Mağazalar [1000 m2 üzerindedir. 102 Mağaza ]

- Express Mağazalar [1000 m2 altındadır.      12 Mağaza ]

- Online Alışveriş [ www.tekzen.com.tr ]

- Ticari / Toplu Satışlar

Ev, bahçe, ofis gibi yaşam alanları için mobilyadan aydınlatmaya, dekorasyondan boyaya, el aletlerine kadar birçok ürün grubunda zengin ürün çeşidi bulunan Tekzen, müşterilerine aradıkları her ürünü rahatça bulabilecekleri alternatifler sunmaktadır.

Müşterilerine sunduğu yerel ve uluslararası markaların yanı sıra ithalatları ile de zeminden çatıya kadar birçok ürünü çatısı altında toplayan Tekzen’in ürün geliştirme konsepti şu şekildedir:

Mobilya / Ahşap   Ev & Mutfak Gereçleri
Banyo / Armatür & Duş Sistemleri    İnşaat & Tesisat Malzemeleri
Elektrik / Aydınlatma Bahçe Dünyası
Boya / Zemin & Duvar Kaplamaları  İklimlendirme
Hırdavat / El Aletleri  Makine & Aksesuarları
 Campıng & Hobby   Oto & Bisiklet
Ev Dekorasyonu  Oyuncak & Çocuk Gereçleri
Evcil Hayvan Gereçleri Spor & Kişisel Bakım Malzemeleri
Dayanıklı Ev Aletleri  Seramik
Gıda Ürünleri Kapı & Pencere & Mutfak

Offline mağazalarının yanı sıra günümüzün değişen alışveriş koşullarına ayak uydurmak adına teknolojik alt yapısına yatırım yaparak 2006yılında www.tekzen.com.tr - sanal mağazasını hizmete sokan Tekzen, 2016 itibariyle e-ticaret sitesinde 100.000 ürün çeşidiyle, Türkiye’nin her yerine,siparişleri, ortalama 3 iş günü içerisinde hızlı gönderi avantajıyla ulaştırmaktadır.2013 yılında internet kategorisinde tasarım, içerik ve fonksiyonellik içeriklerinde tam puanla uluslararası IMA Ödülü (Interactive Media Awards)sahibi olan www.tekzen.com.tr ‘nin şuanda aylık 1.800.000 ziyaretçisi bulunmaktadır. Tüm bunların yanı sıra dijital pazarlamada yeni trendleri yakından takip eden Tekzen, mobil web sitesi ile birlikte Android ve IOS uygulamalarda gerekli aplikasyonlarını tamamlamış ve müşteri memnuniyetinde fayda sağlayacak, satış sonrası destek hizmetini maximum seviyeye çıkartmak adına hizmet veren 444 85 96 nolu çağrı merkezi’ni hayata geçirmiştir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.