Tenis turnuvasında en uzun maç ne kadar sürmüştür

Tenis turnuvasında en uzun maç ne kadar sürmüştür
2010'da Wimbledon tenis turnuvasında oynanan ve uzunluğuyla Guinness Dünya rekorlarına giren maç ne kadar sürmüştür sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : 2010'da Wimbledon tenis turnuvasında oynanan ve uzunluğuyla Guinness Dünya rekorlarına giren maç ne kadar sürmüştür 

A- 11 saat 5 dakika

B- 21 saat 5 dakika

C- 31 saat 5 dakika

D- 41 saat 5 dakika

Doğru Cevap: 11 saat 5 dakika

Tarihin en uzun tenis maçı Isner'ın

Tarihin aynı gün tamamlanan en uzun süren tenis maçı Güney Afrikalı Kevin Anderson ile Amerikalı rakibi John Isner arasında oynandı. John Isner, 2010 yılında 3 günde tamamlanan tarihteki en uzun tenis maçında da oynamıştı.
 
İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen turnuvanın 11’inci gününde oynanan yarı final karşılamasında korta çıkan tek erkeklerde Dünya 8 numarası Kevin Anderson, ABD’li John Isner’i 7-6, 6-7,6-7,6-4 ve 26-24’lük setlerle 3-2 yenerek tur atlayan taraf oldu.
 
‘WİMBLEDON’DA REKOR KIRILDI’
 
İki tenisçinin inanılmaz bir mücadele verdiği karşılaşma 6 saat 36 dakika sürdü. Tarihe aynı gün sonuçlanan en uzun oynanan karşılama olarak geçen maçın sonunda finale yükselen taraf Güney Afrikalı Kevin Anderson oldu.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
13 Yorum