Teşekkür mü Alacaksın Takdir mi? Tıkla Öğren

Teşekkür mü Alacaksın Takdir mi? Tıkla Öğren
Teşekkür mü Alacaksın Takdir mi? Tıkla Hesapla Öğren

Yarıyıl tatili yaklaşırken veliler ve öğrencileri de tatlı takdir teşekkür belge heyecanı sardı. 20 Ocak'taki karne tatilini keyifle bekleyen öğrenciler ve veliler E-Okul Karne Sonuçları'na göre Takdir Teşekkür Belgesi alıp alamayacaklarını, Teşekkür Takdir Hesaplama ile notlarını girerek hangi belgeyi alabileceklerini öğrenebilirler.

MEB 2011 - 2012 Eğitim ve Öğretim yılının ilk yarısı 20 Ocak tarihinde sona erecek. Öğrenciler bir yarıyılın emeklerinin karşılığında anne babalarına yeni yıl hediyesi olarak iyi bir karne ve Teşekkür Takdir Belgesi ile güzel bir tatile girmek isteyecekler. E-Okul karne sonuçları'na göre Karne tarihinden önce alacakları Takdir Belgesi belgesini öğrenmek isteyen öğrenciler aşağıdaki Takdir Teşekkür Hesaplama ekranında sınıf ve ders notlarını girerek ortalama puanlarını sorgulayabiliyorlar. İlköğretim okulları için çıkan not öğrenciyi takdir ya da teşekkür ile ödüllendirecek.

Takdir Hesaplama ya da Teşekkür Hesaplama'da değerlendirmeye alınan dersler ve haftalık ders saatleri; Türkçe (5 saat), Matematik (4 saat), Fen ve Teknoloji (4 saat), Sosyal Bilgiler (3 saat), Yabancı Dil (4 saat), Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi (2 saat), Görsel Sanatlar (1 saat), Müzik (1 saat), Beden Eğitimi (2 saat), Teknoloji ve Tasarım (2 saat)
Not: Yıl sonu notları 0-100 arası rakamsal bir değer olmalı.

Kaynak:Eğitim Sistem

32
138
7
24
45
2
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum