Thomas Savery’in buhar makinesini icadını düşünerek İcatlar ihtiyaçlardan doğmuştur sözü ne anlama gelmektedir

Thomas Savery’in buhar makinesini icadını düşünerek İcatlar ihtiyaçlardan doğmuştur sözü ne anlama gelmektedir
Thomas Savery’in buhar makinesini icadını düşünerek İcatlar ihtiyaçlardan doğmuştur sözü ne anlama gelmektedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

İcatlar insanın karşılaştığı bir zorluğu daha kolay bir şekilde yapma yollarını araştırması ile ortaya çıkmıştır. İcatlar ihtiyaçlardan doğar. Çünkü insan, ihtiyaçlarını gidermek için hayaller kurar, düşünüp taşınır ve sonunda ihtiyacını ortadan kaldırmak için icadını yapar. Bir anlamda ihtiyaçlar mucitlere yol gösterici olmuşlardır. Eğer bir şeye ihtiyaç duyulmuyorsa, insan icat yapma gereği hissetmez.

Örneğin, daha kolay ve hızlı yolculuk için araba, karanlık ortamları aydınlatmak için lamba, uzaktaki insanlarla görüşmek için telefon, bilgiyi işlemek için bilgisayar gibi icatlar üretilmiştir.

İcatlar insanın çeşitli ihtiyaçlarını gidermek için çıkmıştır. İnsan hayatını kolaylaştırmak için icatlar yapmıştır.

70
2
70
1
7
4
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.