TNT Express Kargo Çalışma Saatleri

TNT Express Kargo Çalışma Saatleri
TNT Express Kargo Çalışma Saatleri hakkında bilgiler vereceğiz.

TNT Express Kargo çalışma saatleri alt kısımda verilidiği şekildedir. Buradaki mesai saatleri tüm Tnt Express kargo şubeleri için geçerlidir.

Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma yani hafta içi 08:30 ile 18:00 arası mesai yapılmaktadır. Cumartesi günler saat sabah 08:30 ile 16:00 arasında pazar ise tüm şubeler kapalıdır.

Şubelerden kargo gönderme, kargo tesli alma, kurye çağırma, ücretlendirme bilgisi ve diğer kargo işlemlerinizi yaptırabilir şubelere ulaşabilirsiniz.

Geri bildirim / Bize ulaşın

TNT internet sitesi, TNT'ye ait küresel ekspres, lojistik ve uluslararası posta hizmetleriyle ilgili ihtiyacınız olan tüm bilgiye ulaşabileceğiniz bir sitedir. TNT ile ilgili görüş veya geribildiriminizi paylaşmak isterseniz, destek merkezi linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Her zaman yorumlarınızı dikkate almaya hazırdır.

Ayrıca, 444 0 868 numaralı telefon numarasından Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilir, daha fazla bilgi için ise destek merkezi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.