Toplu taşıma araçlarında gördüğünüz sürücü hataları nelerdir

Toplu taşıma araçlarında gördüğünüz sürücü hataları nelerdir
Toplu taşıma araçlarında gördüğünüz sürücü hataları nelerdir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Toplu taşıma araçları özellikle büyük şehirlerde bir yerden bir yere giderken güvenli, hızlı ve ucuz olması yönüyle tercih edilmektedir. Hele ki hava şartlarının kötü olması özel araç kullanımını azalttığı için toplu taşıma araçları yoğunlaşmaktadır. Bu nedenle bu araçların daha dikkatli kullanılması gerekir.

Toplu taşıma araçlarında sürücülerin durağa gelmeden aracı durdurmaları, durak dışında yolcu alıp indirmeleri, aracı sürerken ücret almaları, cep telefonu ile konuşmaları ve yolcularla sohbet etmeleri sürücü hatalarına örnek olarak verilebilir.

Toplu taşıma araçlarını da insanlar kullanmaktadır. Yetkili insanların ve ehliyet sahibi kişilerin kullandığı araçlarda da bazı hatalar meydana gelebilir. En çok telefonla konuşma, para sayma, sohbet etme, sigara yakma ve içme, yolcularla kavga etme gibi durumlar meydana gelmektedir. Sürücü hataları nedeniyle kazalar gerçekleşmektedir. Aynaların kullanılmaması ve ezbere gidilmesi de çevreye ve insanlara zarar vermektedir.

2
0
1
0
2
2
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.