Toplum tarafından sevilen ve saygı duyulan bir insan olmak

Toplum tarafından sevilen ve saygı duyulan bir insan olmak
Toplum tarafından sevilen ve saygı duyulan bir insan olmak için iletişim kurarken nelere dikkat etmeliyiz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Toplum tarafından sevilen ve saygı duyulan bir insan olmak için iletişim kurarken saygılı konuşmaya, nazik olmaya, zarif olmaya, incitmemeye dikkat etmek gerekir. İnsaflı, vicdanlı, değer bilen biri olarak hayatı yaşamak ve insanlara değer vererek saygılı olmak gerekir.

İnsanların saygı ve haysiyet özelliklerine değer veren, takım çalışması ve işbirliğini artıran bir kültürde çalışmaktan daha ilham verici bir şey yoktur.

Popoyes Louisiana Kitchen’ın CEO’su Cheryl Bachelder, 2007’de şirketin başına geldiğinde şirket finansal olarak kötü bir noktadaydı. Bachelder ve ekibi insanların saygı ve itibarla muamele gördüğü aynı zamanda da en üst düzeyde performans göstermekle yükümlü olduğu yeni bir iş yeri yaratma kararı aldılar. Sonuç olarak, şirkette insanlara verilen değer arttıkça iş birliği de arttı.

802
401
802
54
54
55
409
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum