Toplumsal kuralların ihlalini anlatan gazete haberleri

Toplumsal kuralların ihlalini anlatan gazete haberleri
Toplumsal kuralların ihlalini anlatan gazete haberlerini yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Alkollü araç kullanmak,

6'ncı kez alkollü yakalandı, ehliyetine 2040 yılına kadar el kondu

BURDUR'da kırmızı ışık ihlali yapıp, polisten kaçarken ekip aracıyla park halindeki bir kamyonete çarpan alkollü minibüs sürücüsü M.A.İ.'nin (44) ehliyetine 2040 yılına kadar el konuldu. M.A.İ.'nin 6'ncı kez alkollü olarak yakalandığı belirtildi.

Hırsızlık,

Girdiği pastanede önce baklava yedi, sonra sadaka kutusunu çaldı

BURSA'da pastaneye giren hırsız, önce baklava yedi sonra sadaka kutusunu çaldı. Hırsızlık anı, pastanedeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Dolandırıcılık,

Sahte belge ile milyonluk vurgun yaptılar!

Kocaeli'de 2017-2018 yılları arasında kendi kurdukları şirketlere sahte 'borcu yoktur' belgesi düzenleyerek bankalardan 1 milyon 285 bin lira kredi çeken 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 2’si tutuklanırken, 2’si serbest bırakıldı.

Uyuşturucu kullanımı ve ticareti

Van'da 35 kilo 320 gram uyuşturucu ele geçirildi

Van'ın Edremit ilçesinde 35 kilo 320 gram uyuşturucu ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürütenlere karşı çalışmalar devam ediyor.

23161
9469
11398
5885
5343
4484
23509
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
36 Yorum