Trafik işaretlerini ve işaret levhalarını bilmek ve bu işaretlere uymak neden önemlidir

Trafik işaretlerini ve işaret levhalarını bilmek ve bu işaretlere uymak neden önemlidir
Trafik işaretlerini ve işaret levhalarını bilmek ve bu işaretlere uymakneden önemlidir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Trafiğin düzenlenmesinde kurallar ortaya konmuştur. Bu kurallar kanuni olarak düzenlemiştir. Trafik kuralları hatırlatıcı, uyarıcı ve bildirici olarak düzenlenmiştir. Trafik işaretlerini ve işaret levhalarını bilmek ve bu işaretlere uymak gerekir. Çünkü trafikte belli bir düzenin oluşması ve can ve mal kaybının önlenmesi buna bağlıdır.

Trafik işaretlerini ve işaret levhalarının hepsini ya da bir kısmını bilmek trafikte araç kullanmayı ve yaya olarak bir yerden bir yere gitmeyi kolaylaştırır. Can ve mal güvenliğinin sağlanması ve kolay bir şekilde ulaşım ihtiyacının giderilmesi için trafik işaretlerini bilmek ve bu işaretlere uymak gerekir.

4
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.