Tüccar Kolezyum'da kalabalık önünde infazını beklerken aslan yerine hangisi çıkagelmiştir

Tüccar Kolezyum'da kalabalık önünde infazını beklerken aslan yerine hangisi çıkagelmiştir
Roma İmparatoru Gallienus, eşine sahte mücevher satan bir tüccarı aslana yem edeceğini söylemiş, tüccar Kolezyum'da kalabalık önünde infazını beklerken aslan yerine hangisi çıkagelmiştir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Roma İmparatoru Gallienus eşine sahta mücevherler satan bir tüccarı aslana yem edeceğini söylemiş tüccar Kolezyum'da kalabalık önünde infazını beklerken aslan yerine hangisi çıkagelmiştir

A- Kaplan
B- Kedi
C- Gergedan 
D- Tavuk

Doğru Cevap: Tavuk

İmparatoriçeye sahte mücevher satarken yakalanan Romalı bir tüccar, İmparator Gallienus tarafından arenada aslanla karşılaşmaya mahkum edildi. Ancak kafes açıldığında, tüccarı şaşırtan ve kalabalığı memnun eden küçük bir tavuk dışarı çıktı. Gallienus, "Hile yaptı ve sonra ona uygulattı" dedi.

1
0
0
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.