Türk Telekom Çalışma Saatleri

Türk Telekom Çalışma Saatleri
Türk Telekom çalışma saatleri hakkında bilgiler vereceğiz. Türk Telekom sabah saat kaçta açılıyor, akşam kaçta kapanıyor, hafta sonu açık mı? - Bayramda ve resmi tatillerde açık mı?

Çalışma Saatleri Rehberi

Türk Telekom Mesai Saatleri :

Hafta İçi - Hafta Sonu Açılış ve Kapanış :

Hafta içi : 08:30-12:30 13:30-17:30

Hafta Sonu ve Bayramda: Kapalı

Çağrı Merkezi Telefon :

444 1 444

Kurum Hakkında Kısa Bilgi :

Türk Telekom (Tam adıyla: Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketi) PTT'nin telekomünikasyon ve posta hizmetlerinin 24 Nisan 1995 tarihinde birbirinden ayrılması sonucunda, Türkiye'ye telekomünikasyon hizmetlerini sunmak amacıyla devlet tarafından kurulmuş şirket.

Türk Telekoma iş başvurusu yapmak istiyorsanız bu linki kullanabilirsiniz.

Türk Telekom Kurumsal Sosyal Sorumluluk Yaklaşımı

Türk Telekom, sürdürülebilir ekonomik büyüme ve toplumsal kalkınma için temel itici güç olan bilişim teknolojilerini Türkiye’nin her köşesinde kullanıma sunar.

Türk Telekom, geliştirdiği ürün ve hizmetlerin yanı sıra ekonomik, sosyal veya fiziksel sebeplerle toplumsal hayata katılamayan tüm kesimlerin bilgiye erişimine katkıda bulunmayı kurumsal sorumluluğu olarak görür ve “herkes için erişilebilir iletişim” prensibi ile çalışmalar yürütür.

Türk Telekom iş yapış şekli ve kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma hedeflerini destekler.

İnternetle Hayat Kolay, Telefon Kütüphanesi, Günışığı, Engelsiz Tivibu, Sesli Adımlar, Türk Telekom Okulları, Türk Telekom Amatör Spor Kulüpleri ve daha birçok ulusal çapta yürütülen sosyal sorumluluk projesinin yanı sıra, Türk Telekom il müdürlüklerinin düzenlediği yerel sosyal sorumluluk faaliyetleri de “Türkiye’ye Değer” projesi kapsamında hayat bulmaktadır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.