Turkcell Hat Taşıma – Kayıt Sayfası

Turkcell Hat Taşıma – Kayıt Sayfası
Turkcell Hat Taşıma – Kayıt Sayfası

1994 yılında kurulan Turkcell Türkiye’deki ilk GSM operatörüdür. Faaliyette bulunduğu dokuz ülkenin beşinde pazar lideri olan Turkcell, bölgesel bir liderdir. Sende numaranı Turkcelle taşı kampanya ve hizmetlerinden faydalan.

Numaranı Turkcell’e taşıma avantajı ile Türkiye’deki geniş kapsama alanı ve yurt dışında kullanım hizmetlerinin yaygınlığıyla kaliteli iletişime geç. Cep telefonu değiştirmeden operatör servisini değiştir, telefon hattını Turkcelle’e taşı ve Turkcell hizmetlerini kullanmaya başla.

Avantajlı tarifeler ve kampanyalar ile iletişim alışkanlıklarına uygun birçok alternatif  paketlerini kullanmak için sende hemen numaranı Turkcell’e taşı. Turkcell’e numaranı taşı ve sen de hemen üstün ses kalitesi ile telefon görüşmelerinde sorun yaşamadan Turkcell’li olmanın tadını çıkart!

Turkcell’e hat taşıma esnasında sunulan kampanyalardan faydalanarak daha uygun fiyatlarla daha kaliteli konuş. Üstelik Turkcell’e numaranı taşıyarak Turkcell paketlerinden sana en uygununu seç, paketlere özel sunulan hizmetlerden faydalanmaya başla!

Biran önce operatörünü değiştirmek için hemen NUMARANI TURKCELL”E TAŞI butonumuza bas!

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.