Turkcell İletişim Merkezi TİM Çalışma Saatleri

Turkcell İletişim Merkezi TİM Çalışma Saatleri
Turkcell İletişim Merkezi TİM Çalışma Saatleri konusunda bilgiler vereceğiz.

Ülkemizin en çok kullanılan GSM operatörleri arasında yer alan Turkcell, iletişim merkezi hizmetleri ile müşterilerinin her türlü sorularına cevap vermektedir. Yerleşim birimlerinde genişleyen bir yapı oluşturan bu merkezler, her türlü hat ve daha farklı sorunlarınıza en kısa sürede çözümler üreten bir sistem olarak oldukça verimli bir çalışma örneği göstermektedir.

Sabah 10:00 gibi başlayan hizmetinde hafta içi 18:00’e kadar çalışan temsilciler, cumartesi 12:00 ve 17.00 arası hizmet vermektedir. Aslında eleman sayısına bağlı olarak, fazla eleman bulunduran TİM yapılanmaları akşam 22:00’ye kadar hizmete devam ederken Pazar günleri de bu hizmete devam etmektedirler.

Fatura konusundaki tüm sorunlarınızı çözüme kavuşturmak, hat taşıma işlemleri yapmak,  sisteme bağlı elemanın temel görevleri arasında yer almaktadır.

Size en yakın TİM merkezine buradan ulaşabilir siniz? Tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum