Türkiye Gençlik Vakfı kimin

Türkiye Gençlik Vakfı kimin
Bu ya zımızda sizlere Türkiye Gençlik Vakfı - TÜGVA Vakfı kimin, Sahibi, Yönetim Kurulu, Müteveli Heyeti ve Yüksek İstişare Kurulu kimlerden oluşuyor konusunda kısa bilgiler vereceğiz.

Enes EMİNOĞLU Başkan

İstanbul Fatih’te doğdu. 2003 yılında Eyüp Süper Lisesini, 2008 yılında İngiltere’deki University of Wales’ta İşletme bölümünde lisans öğrenimini, 2010 yılında ise İngiltere’deki University of East London’da Uluslararası İşletme bölümünde yüksek lisans öğrenimini tamamladı. 2014 yılında da Anadolu Üniversitesi İlahiyat bölümünü tamamladı. Eğitimine İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İşletme doktora programında devam etmektedir.

Uzun yıllar özel sektörde strateji danışmanlığı ve yöneticilik görevleri yapan Eminoğlu, aynı zamanda başta ESKAD (Evrensel Sevgi ve Kardeşlik Derneği) ve İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği Gençlik Kurulu (Genç İDSB) olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Vakfımızın kuruluşundan itibaren çeşitli çalışmalarda bulunan Eminoğlu, 2 yıla yakın Strateji Geliştirme Koordinatörü, akabinde Teşkilat Koordinatörü olarak görev aldı. 2018’de yapılan Genel Kurul sonucunda Genel Başkan olarak seçildi.

İyi seviyede İngilizce ve başlangıç düzeyinde Arapça bilen Eminoğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

İbrahim BEŞİNCİ

1987 yılında İstanbul Bahçelievler’de doğdu. Lisans eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamlayan İbrahim Beşinci; İstanbul Teknik Üniversitesinde İşletme Yönetimi (MBA) dalında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Kamu ve özel sektöre proje danışmanlığı yaptı. Proje yöneticisi olarak sosyal ve teknik alanda birçok projede yer aldı ve uyguladı. Siyasi, sosyal ve iktisadi alanlarda faaliyet gösteren çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında hizmetlerde bulundu.

Vakfımızın kuruluşundan itibaren çeşitli çalışmalarda bulunan İbrahim Beşinci, 2 yıla yakın Üniversite teşkilatlanma sorumlusu ardından Yurt Koordinatörü olarak görev aldı. 2018 Genel Kurul itibariyle Teşkilat Koordinatörlüğü görevini icra etmektedir.
 
Evlidir, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Fatih YÜKSEL

1987 yılında Sivas’ın Suşehri İlçesinde dünyaya gelmiştir.İlk ve Orta öğrenimini yine aynı ilçede okuyan Yüksel, Lise öğrenimine 2001 yılında Suşehri Kazım Ayan Anadolu Lisesinde başladı ve Erzincan M.P. Anadolu Lisesinde tamamladı. 2010 yılında Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünü bitirdi. Özel sektörde proje yöneticisi olarak bir süre çalıştı. 2012 yılından itibaren çalışmaya başladığı İSTAÇ A.Ş.’de sırasıyla Endüstriyel Atık Yönetimi ve Planlama Mühendisi, Endüstriyel Atık İşletme Mühendisi, Asya Yakası Atık Aktarma Şefi ve Avrupa Yakası Atık Aktarma Şefi olarak görev almıştır.

Çalışma hayatı boyunca çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak görev alan Yüksel, TÜGVA’da ise Ortaokul Koordinatörlüğünde sırasıyla Üye İlişkileri Sorumlusu, 7. Bölge sorumlusu ve 6. Bölge sorumlusu olarak görev almıştır.Ortaokul Koordinatörü görevini yürütmektedir.

Orta seviyede İngilizce bilen Yüksel evli ve iki çocuk babasıdır.

OKAN ÖZER

Mersin Tarsus doğumlu olan Okan Özer orta okul ve lise öğrenimini Tarsus İmam Hatip Lisesinde, lisans eğitimini ise Yakın Doğu Üniversitesi İşletme bölümünde tamamlamıştır. Kuveyt Türk Katılım Bankasında iş hayatına başlayan Özer ardından Türksat Uydu ve Haberleşme Aş Mersin İl Müdürlüğünde idari uzman olarak çalışmıştır. Ortaöğretim yıllarından bu yana Milli Gençlik Vakfı, Genç Müsiad, Genç Önder ve ESKAD (Evrensel Sevgi ve Kardeşlik Derneği) gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yapmıştır. 3,5 yıl Mersin Tügva İl Temsilciliği görevini yürüten Özer İmam Hatip Platformuna (Tügva,Ensar,Önder,İmh,İlim Yayma ve Diyanet Vakfı) başkanlık yapmıştır.

İyi seviyede ingilizce bilen Özer evli ve 2 çocuk babasıdır.

Emrullah ŞAHLAN

1994 yılında Sinop’da doğdu. Sinop Fen Lisesi’nden 2012 yılında mezun olup, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde lisans eğitimine devam etmektedir.
 
Lisans dönemi boyunca çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları’nda ve 2015 yılından itibaren vakfımızın Üniversite Koordinatörlüğü bünyesinde çeşitli görevlerde bulunmuş, 2018 Aralık ayı itibariyle Üniversite Koordinatörü olarak çalışmalarını sürdürmektedir.
 
İyi seviyede ingilizce, başlangıç düzeyinde arapça bilen Şanlan, nişanlıdır.

MÜTEVELLİ HEYETİ 

ENES EMİNOĞLU, AHMET ENES İLGEN, ÇİĞDEM YILDIZ, EBRAR BEŞİNCİ, EBUBEKİR KOÇ, EMRAH ATİLA, EYÜP BALTA, FARUK DURUŞ, İBRAHİM BEŞİNCİ, İSMAİL EMANET, İSMAİL KARAOSMANOĞLU, KEMAL BİLAL AYDIN, MEHMED EMİN ÖZKAYA, MEHMET BURAK SAVAŞER, MERVE ELWAFAİİ, METİN TUĞTAĞ, MUSTAFA YÜKSEL, ÖMER FARUK AKBULUT, RABİYA KAZAK, SALİH EĞRİDERE, SUAT KIR, USAME ERDOĞAN, ZEYNEP ÇELİK

YÜKSEK İSTİŞARE KURULU

ABDULKADİR ÖZEL, ABDURRAHMAN TOPBAŞ, AYŞEN GÜRCAN, BİLAL ERDOĞAN, BURHANETTİN DURAN, İSMAİL COŞKUN, İSMAİL EMRAH KARAYEL, M. TEVFİK GÖKSU, MEDAİM YANIK, MEHMET FATİH KACIR, MUSTAFA ŞEN, OSMAN NURİ KABAKTEPE, SELİM CERRAH, SEMA KIRICI, YAVUZ BAYSAN

Kaynak:Eğitim Sistem

2
1
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.